VIP traject

Herken je hier iets van?

↬ Je geniet niet meer ten volle van je werk en de kids in je klas

↬ Je voelt je niet happy

↬ Je piekert vaak

↬ Je moet van alles van jezelf

↬ Je kan moeilijk keuzes maken

↬ Je kan slecht nee te zeggen

↬ Je ervaart regelmatig twijfels

↬ Je bent er altijd voor anderen en vergeet daardoor jezelf

….. en ben je hier klaar mee?

Dan is dit 1-op-1 VIP traject echt wat voor jou!

We kennen het allemaal wel in meer of mindere mate… gedachten én de bijbehorende gevoelens die alles bepalen, maar niet altijd zoals jij wilt. Het is ook wel een beetje een ‘vrouwending’.

Ken jij het gevoel dat je de ander graag een plezier doet, maar dat dat soms wel ten koste van jezelf gaat? Ken jij dat onzekere gevoel van wat de ander er wel niet van zal denken? Of dat je jezelf wegcijfert, maar dat dat je wel ongelukkig maakt? Vraag jij vaak om bevestiging en goedkeuring, omdat je je onzeker voelt? Ik weet uit ervaring hoe een andere kijk op jezelf en jouw leven een grote verandering brengt. En ooooh, ik gun het jou ook zo!

Ben jij er aan toe om dit te doorbreken? Mag het van jou anders? Durf jij het aan om voor jezelf te kiezen? Tijdens deze speciale 1-op-1 coaching maak jij de stappen die jij wilt maken en nodig hebt!

Echt waar, het kan anders én jij kunt dat leren. Het gaat alleen niet vanzelf. Jij bent degene die daarvoor in actie moet komen. En natuurlijk hoef je dat niet alleen te doen. Ik help je daar graag bij.

Coaching bij mij is altijd maatwerk en gaat jou helpen jouw doelen te behalen! Wil jij dit ook? Voel jij dat het tijd is om te investeren in jezelf? Om nu echt door te zetten, zodat het anders wordt?

Weet…. je hebt altijd een keuze. Jij bepaalt jouw richting. Je kunt niets doen en het houden zoals het is, stil staan. Dat is misschien niet altijd leuk, maar wel lekker comfortabel. Het is immers bekend terrein.

Maar vertel eens… hoe lang ga je dat nog volhouden? Hoe is het dan met je over een paar jaar?


Hoe zou je het vinden om…

♡ schijt te hebben wat anderen van je vinden

♡ jezelf goed genoeg vinden

♡  haalbare doelen te stellen en dit elke dag toe te passen

♡ er mee om kunnen gaan als het even niet gaat zoals jij wilt

♡  je negatieve gedachten de baas te zijn

♡ jouw eigen grenzen aan geven en dat dat oké voelt

♡  te staan achter jouw keuzes

♡  weer optimaal te kunnen genieten van je leven

Je kunt niet meer worden dan jezelf,

je kunt wel meer jezelf worden

Ben jij er klaar voor een leven met meer balans en energie? Om sprankelend en energiek voor jouw klas te staan?

Ik help je weer oog te krijgen voor wat jij nodig hebt! Samen gaan we kijken wat jouw wensen en verlangens zijn, wat jouw doel is. En zodra dit doel helder is, gaan we stappen zetten. Kun je bedenken hoe fijn je leven is als dat lukt?

Bedenk dat als je doet wat je deed, je krijgt wat je altijd al kreeg. Je kunt óók vooruit, veranderen en groeien. Dat is best eng en spannend en soms ook moeilijk. Maar ooooh, wat gaat dat je veel opleveren. Dat weet ik als geen ander. Been there, done that! Is het voor jou nu tijd om in actie te komen?

Ik kijk met je mee, motiveer je, houd een spiegel voor en laat je zaken van een andere kant bekijken. Natuurlijk kijken we ook wat maakt dat het zo gegaan is tot nu toe. Welke overtuigingen je hierin belemmerd hebben. Welke smoesjes je misschien had. Want jij snapt vast ook…. daar heb je helemaal niets aan.

Investering: 895,-

Dit traject is het meest waardevolle, exclusieve en persoonlijke traject dat ik doe en de enige mogelijkheid om 1-op-1 met mij te werken. De plekken daarvoor zijn helaas beperkt. Elke maand heb ik ruimte voor de coaching van twee nieuwe vrouwen. De investering in dit persoonlijke en individuele traject is momenteel €895,- (incl btw) en duurt 3 tot 4 maanden. Betaling in termijnen is mogelijk.

Dit traject is niet voor iedereen! Ik werk alleen met vrouwen die echt met zichzelf aan de slag willen, serieuze stappen ondernemen en bereidt zijn om te investeren en in actie te komen!

Herken jij jezelf hierin? Vraag dan een gratis VIP kennismakingssessie aan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Vraag een gratis sessie aan

Vraag een gratis gesprek aan. Tijdens dit gesprek van 30 minuten maken we kennis en kijken we naar jouw situatie en of wat ik voor je zou kunnen betekenen. Ik vind het heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Eigenlijk dé voorwaarde om samen aan de slag te gaan.

Jouw doel helder

We starten met het traject. Wat zijn jouw wensen en verlangens? Waar wil jij naar toe groeien? Wanneer ben jij tevreden, gelukkig? Samen kijken we welke richting jij op wilt. Om vervolgens concrete acties te formuleren om van A naar B te komen. Wat heb jij daar voor nodig?

Aan de slag

Hoe ziet zo’n traject er dan uit? Ongeveer 3 à 4 maanden gaan wij samen aan de slag. In de maanden heb je elke week of elke 2 weken een gesprek van een uur, live of via skype. Wat voor jou handig is. Tussendoor heb je nog 2 skype of telefoongesprekken van 30 minuten zelf in te plannen. Tussendoor kun je natuurlijk al je vragen bij me kwijt via mail of app.

Vraag een gratis sessie aan!

Het lijkt me leuk om je binnenkort te spreken!

Dit vonden anderen: