De BLIJE MOEDERS training

Wil jij er ook achter komen wat jij nodig hebt om er beter te zijn voor je gezin, beter voor jezelf te zorgen en daardoor meer te genieten van je leven? Er achter komen hoe je echt een blije moeder kunt zijn?

Denk jij ook wel:
“Het kan veel beter dan hoe het nu is” of “Hoe doen die moeders dat toch?” .

Vind jij het lastig om alle zogenoemde ballen hoog te houden? Weet je vaak niet goed hoe je alles eigenlijk voor elkaar krijgt, in die 24 uur die in een dag zitten? En dat je daarbij al helemaal niet meer al jezelf toekomt waardoor je je regelmatig gestrest voelt, niet met een tevreden gevoel ‘s avonds in bed ligt en ‘s ochtends soms al direct tegen de dag opkijkt? Dat een goede balans, tussen jezelf, gezin, werk en alles wat je nog wilt, ver te vinden is.

Je bent hier op de goede plek. Welkom lieve moeder!

Herken je dit ook?

» Er is niet echt iets mis in je leven. Toch voel je je niet echt een blije moeder.

» Je bent aan het worstelen met een goede balans tussen thuis en werk. Hoe kun je er voor zorgen dat je niet overal te kort schiet?

» Je wilt het zó graag goed doen! Toch voel je je vaak onzeker in je rol als moeder, In de beslissingen die je maakt. Wat is wel en wat is niet goed.

» Je denkt stiekem wel eens aan wat je zelf nodig hebt. Tegelijkertijd schuif je die gedachte gelijk weg, want je voelt je schuldig als je niet in eerste instantie voor je kinderen er bent. Denk bijvoorbeeld aan een avondje weg gaan, terwijl je thuis een kind huilend achter laat bij de oppas.

» Eigenlijk zou je je niets aan willen trekken van wat anderen van je denken. Maar dat is zó moeilijk. Iedereen vindt er wat van dat jij werk en moederschap combineert of probeert te combineren. Al die meningen en oordelen. Gek word je er van.

» Wat zou je graag 100% willen genieten van je kinderen als je thuis bent. Maar op dagen dat je thuis bent, ben je nog met je werk bezig. Op dagen dat je op je werk bent, ben je met thuis bezig. En als je thuis bent, heb je ook nog het huishouden wat je tussendoor doet. Het lukt niet om goede focus te hebben en echt te genieten.

» Is je lontje soms wel wat korter dan je zou willen? En voel je je daar schuldig over? Dat je niet altijd de leuke moeder bent die je eigenlijk zou willen zijn…

Het is zo moeder-eigen…


… altijd eerst klaar staan voor je gezin. Jezelf wegcijferen ten koste van de ander: kids, gezin, vrienden.

… dat je eigenlijk niet genoeg stil staat hoe dit allemaal voor jou is. Wat het je kost en wat het je oplevert. Jezelf 100% geven en er tegelijkertijd op leeglopen.

Als je heel eerlijk bent, lukt dat dan ook echt? Lukt het jou om 100% te geven voor je gezin, familie, vrienden én tegelijkertijd ook voor jezelf?

Hoe doe je dat nou precies… er op zo’n manier zijn voor de ander zodat het ook nog goed is voor jou?

Hoe zou het voor je zijn als je:

weer tijd hebt voor jezelf zonder je daar schuldig over te voelen

bewust kunt genieten van tijd met je kinderen

je energiek voelt en de dag vol enthousiasme aangaat

je jezelf beter kent en weet wat jouw drijft en wat maakt dat jij bepaalde keuzes maakt

nee durft te zeggen in situaties waar je nu (misschien wel met tegenzin) ja zegt

Om dat voor elkaar te krijgen heb ik voor jou deze BLIJE MOEDERS training ontwikkeld. Want met deze waardevolle training ga ik jou helpen om meer balans te krijgen en leer jij hoe je beter voor jezelf kunt zorgen.

Je kunt je nu opgeven voor de volgende groep.
Deze start op 17 februari.

Wil jij gelijk jouw deelname veilig stellen? Koop dan via onderstaande knop jouw ticket.

Of wil je eerst nog even met mij overleggen of dit wel de juiste stap voor jou is op dit moment of meer weten over de training? Vul dan hieronder het formulier in.

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.Als moeder ben je namelijk druk met 101 dingen die met je gezin te maken hebben.
Maar er is ook nog een persoon achter de moeder: JIJZELF!

Want… de meeste moeders denken dat ze eerst goed voor hun kinderen moeten zorgen en dan pas voor zichzelf. En het is precies andersom…

Pas als jij goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor jouw kinderen zorgen.

Het Blije Moeders programma is gebaseerd op de HAPPY MOM LIFE 10-daagse.

Dit vonden andere moeders daarvan:

De training is voor mij erg intensief en waardevol geweest. De video’s van Christel zorgen ervoor dat je dieper nadenkt en in de spiegel kijkt. Ik vond de video’s erg helder en verrassend. Daarna wil je ook gewoon in actie komen!

Kelly Bosman
moeder van 2 meiden (3 en 5 jaar)

Christel weet met deze cursus heel goed je eens dieper na te laten denken over wie je bent en wat je anders wilt. Ik leerde mezelf veel beter kennen. Ook leerde ik beter wat ik wil en wat er in mijn mogelijkheden ligt. Ik ben heel graag moeder, maar ik ben ook zoveel meer. Ik weet nu beter hoe ik dat in balans allemaal kan.

Nicole van Houten
moeder van 3 / HR medewerker

‘You only can take care of others if you take good care of yourself ’

Hoe werkt het?

↬ Het volgende programma start op maandag 17 februari. Er is plek voor 10 dames.

↬ We beginnen met een startgesprek van 1 uur in de 1e week waarin we samen jouw situatie helder krijgen, zodat we jouw uitgangspunten duidelijk hebben en jij aan de slag kan de komende 3 maanden.

↬ Daarna 4 keer (elke 2 weken) een 1-op-1 coachgesprek van 30 minuten via Skype of Zoom.

↬ Toegang tot een online omgeving met daarin modules waarin je, verdeeld over 12 weken, mee aan de slag gaat. De online omgeving omvat video’s, uitleg, opdrachten en uitdagingen.

↬ BONUS 1:
Toegang tot een exclusieve besloten Facebook groep waar je samen met alle gemotiveerde moeders van de training ervaringen kunt delen. Waar we elkaar supporten en motiveren. Je bent niet alleen! Deze groep is een veilige plek om al je issues te delen en je jezelf kunt zijn. Ook kun je op deze plek mij te allen tijde je vragen stellen. Ook plaats ik hier nog extra inspiratie en motivatie 😉

↬ BONUS 2:
Livedag van 10.00 – 14.00 uur met alle deelnemers van de training. Dit is incl. hapjes, drankjes en lekkere lunch!

550 euro incl. BTW

Ik neem na aanmelding z.s.m. contact met je op.

Welke modules komen aan bod?

Module 1 : Ken jezelf

Over wensen, verlangens zijn, belemmeringen, mogelijkheden en talenten

Module 2 : Je doel & hulpbronnen

Over je waarom en van A naar B en wie/wat je daarbij helpt

Module 3 : Kiezen voor jezelf

Over je overtuigingen herkennen en tackelen

Module 4 : Wie wil jij zijn?

Over nieuwe overtuigingen en hoe daarmee verder. Jouw 2.0!

Module 5 : Jij!

Over zorgen voor jezelf en hoe dankbaarheid je helpt

Hi,

Ik ben Christel én working mom.

Als oudste dochter in een Westlands tuidersgezin ben ik opgevoed met de overtuiging dat hard werken belangrijk is en je ook altijd klaar staat om dat te doen. Van jongs af aan kreeg ik dus mee om klaar te staan voor een ander (mijn vader en zijn tuin in dit geval). Niet gek dat ik uiteindelijk iemand blijk te zijn die graag zorgt en in de gaten houd dat het anderen goed gaat. Ik houd er van als mensen happy zijn.

Klinkt misschien mooi en nobel. Maar hoe mooi is het als ik daarbij eigen grenzen over ga, te veel van mezelf vraag en mezelf voorbij loop? Want precies dat is waar ik een aantal jaar geleden achter kwam. Ik was druk bezig het voor iedereen goed te doen en daardoor van alles van mezelf te moeten. Soms gevraagd, maar ook heel vaak ongevraagd.

Inmiddels weet ik hoe ik het kan doen, zoals het mij past en weet ik uit ervaring hoe nieuwsgierig zijn naar mezelf én daarmee aan de slag gaan, heel erg helpt om me lekkerder en meer in balans te voelen. Dat lekkere en vrije gevoel gun ik iedereen! Jou ook!

Want mijn ideale wereld is er één met moeders die een goede balans hebben tussen gezin en werk en die volop genieten van hun leven doordat zij voor zichzelf durven kiezen!

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd neemt Blije Moeders in beslag?
Veruit de meest gestelde vraag! En heel flauw, maar dat laat ik helemaal aan jou. Je kan er 15 uur per week aan besteden, maar alles proppen in 1 uur kan ook. Het is maar net hoe veel energie en tijd jij erin WILT steken. Iedere week omvat video’s en opdrachten wat je ongeveer een uurtje van je tijd in beslag neemt. Daarnaast zijn er nog opdrachten en uitdagingen via de Facebookgroep waar je aan mee kunt doen om nóg meer uit het programma te halen.
Ben je bang dat je geen tijd hebt om mee te doen? Dan is dit juist wat voor jou! We gaan ook in op energie, tijd en efficiëntie. Bedenk wat het je oplevert!

Hoe lang duurt het?
De hele training duurt 13 weken. In de eerste 10 weken komt er wekelijks een nieuw onderwerp beschikbaar. Maar je hebt dus een uitloop van een paar weken om er voor te zorgen dat je overal ‘relaxt’ door kunt gaan.

Zit ik aan bepaalde tijden vast?
Nee hoor, je kunt alles lekker doen op het moment dat voor jou goed is. Iets wat ik heel belangrijk vind en voor sta. Je kunt dus alles volgen op je eigen tijd. Alleen de live-dag wordt vastgesteld aan het begin van de training. Maarre… die kun je gewoon alvast in je agenda zetten 😉

Het komt me nu niet zo goed uit. Komt het later nog eens?
Waarom zou je het uit willen stellen? Als het nu goed voelt, waarom dan verplaatsen naar een ander moment? Een ‘beter’ moment? Bestaat dat?
En als dat moment komt (stel..) ga je het dan echt doen? Of stel je het dan weer uit?

Ik twijfel of het wat voor mij is.
Neem contact op en dan plannen we een bel afspraak. Ik kijk graag met je mee (en zeg het ook als deze training niet geschikt is).


Staat jouw vraag er niet tussen?
Mail me gerust! Christel@oog-punt.nl

Ben jij er bij? Koop hier jouw ticket:

Ik neem na aanmelding z.s.m. contact met je op.

Ik wil graag tevreden klanten. Dus blijkt na twee weken dat deze training toch niet is wat je verwacht had? Mail mij de jouw ingevulde werkbladen en je krijgt jouw volledige investering in deze training retour!

(Voor mij trouwens geen probleem om dit te beloven, omdat ik zeker weet dat je er wat aan hebt!!! 😉 )

“There’s no way to be a perfect mother, and a million ways to be a good one”


Jill Churchill