Succesverhalen & ervaringen

Benieuwd hoe vrouwen die al met Christel hebben gewerkt het hebben ervaren? Lees dan hieronder een aantal reacties en verhalen.

Christel weet met deze training heel goed je eens dieper na te laten denken over wie je bent en wat je anders wilt. Ik leerde mezelf veel beter kennen. Ook leerde ik beter wat ik wil en wat er in mijn mogelijkheden ligt. Ik ben heel graag moeder, maar ik ben ook zoveel meer. Ik weet nu beter hoe ik dat in balans allemaal kan. Daarnaast ‘voel’ ik weer beter wat ík wil i.p.v. continu bezig te zijn met wat anderen willen. En ooh, wat voelt dat bevrijdend en lekker.
NICOLE
onderwijsondersteuner
De doorslag om mee te doen met Focus On Me was toen Christel tijdens haar webinar ‘Boost je zelfvertrouwen’ haar eigen verhaal en ervaringen deelde en ik daar zoveel herkenning bij kreeg. Ik cijferde mezelf constant weg om er voor iedereen te zijn behalve voor mezelf. Dat maakte dat ik totaal uitgeput raakte. In de training heb ik geleerd om niet alleen maar te rennen voor anderen. Nu lukt het me steeds beter om ook voor mezelf de juiste keuze te maken. De oefening met de tijdlijn was hierin echt belangrijk. Hier zag ik echt waar mijn pleasende gedrag ontstaan is. Ik raad iedereen aan om coaching bij Christel te nemen. Ze is heel toegankelijk, niet veroordelend juist heel stimulerend. En het delen van haar eigen struggles is ook voor anderen ook heel helpend.
SANDRA
werkt 24 uur p/w op administratie
De training heeft ervoor gezorgd dat ik vooral inzicht heb gekregen in waarom ik doe zoals ik doe. Vooral het onderzoekende deel van de training heeft mij veel gebracht. Waarbij de tijdlijn er voor mij uitspringt. Ik denk dat die onderdeel voor veel mensen waardevol kan zijn als ze niet weten waarom ze doen wat ze doen. Ik voelde me aangesproken tot de training omdat ik er praktische handvatten zou krijgen om mee aan het werk te gaan in plaats van alleen maar praten over, wat ik in schematherapie al doe. Ik had vooral last van dat ik moeite heb om grenzen te stellen en te hoge eisen aan mezelf. Focus On Me is een laagdrempelige manier om aan jezelf te werken. De feedback die Christel geeft, heb ik als prettig ervaren. Het kan in eigen tempo. Dus in drukke weken mag je het ook ‘overslaan’.
ANONIEM
leerkracht basisonderwijs
De training is voor mij erg intensief en waardevol geweest. De video's van Christel zorgen ervoor dat je dieper nadenkt en in de spiegel kijkt. Ik vond de video's erg helder en verrassend. Daarna wil je ook gewoon in actie komen! ​
KELLY BOSMAN
moeder van twee / bezig met studie
Christel, ik vond het afgelopen maandag een bijzonder mooi gesprek. Eindelijk een persoon gevonden die het gewoon snapt. De blokkades die ik meesleepte zijn in 1 gesprek al voor de helft weg. Ik heb je tips gelijk omarmd. Echt top!
Yara
werkt in de zorg
Ik ben heel dankbaar dat ik dit traject net op het juiste moment tegenkwam en aangegaan ben. De doorslag om mee te doen was dat ik mezelf herkende in de omschrijving die je gaf vanuit het webinar, maar vooral ook dat jijzelf vanuit het onderwijs ervaringsdeskundige bent. Ik heb daardoor het gevoel dat je beter begrijpt waar het om gaat.Het gaat niet vanzelf, je moet ervoor werken. Het helpt, het brengt je veel. Het is niet altijd makkelijk, maar Christel is er om je te helpen. Achteraf gezien had ik veel last van belemmerende gedachten. Ik maakte mezelf altijd kleiner. Ik stond altijd voor iedereen klaar, maar plaatste mezelf daarbij altijd achteraan in de rij. Ik ben nog steeds mezelf en ik doe nog steeds graag iets voor anderen, maar niet meer ten koste van mezelf. Ik ben milder geworden, voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving. Er is iets moois in gang gezet. Ik gun dit iedereen!
Ik heb echt verandering van mijn mindset in gang gezet met deze training van Christel. Ze heeft me bewust gemaakt van mijn denkpatronen. Ik weet nu beter wat mij wel helpt en wat niet én vooral wat ik daar zelf aan kan doen. Echt heel waardevol. Daarnaast heeft Christel een fijne energie en een geweldig luisterend oor. Ze is een super fijne coach die liefdevol is maar je ook een schop onder je kont geeft als dat nodig is.
SABINE
leraar op vmbo vakcollege
Het programma zette mij toe om goed over mezelf na te denken en bewuster van mezelf te worden om zo anders om te kunnen gaan met dingen/gedachten. Ik heb geleerd wat voor mij belangrijk is en hierop te focussen om zo mijn rust te krijgen. De opzet van het programma met de contactmomenten, de wekelijkse accountability en de nauwe betrokkenheid van jou maakten dat het voor mij een succesvol programma was.
PUI KEI WONG
werkt 4 dagen in laboratorium
Lieve Chris, wat ben ik blij dat ik met jou kan praten. Zo fijn dat ik bij jou terecht kan in een 1-op-1 traject. Dat ik met jou kan praten en samen naar een weg te zoeken die mij past. Dat geeft rust. Ik kom er wel weer!
WENDY
ondernemer
Christel kan goed luisteren en fijne vragen stellen op het goede moment. 'Fijn' in de zin van dat het je aanzet tot denken. Via Zoom (een soort Skype) kon ik haar zien en zij mij. Zo zag zij aan mij dat ik het soms moeilijk vond om een antwoord te geven/vinden op een vraag. Met een andere vraag kwam ik er dan toch. Voor nu houd ik me vast aan wat het me oplevert als ik nee zeg (tijd voor mezelf, mijn gezin en rust in mijn hoofd). Bedankt!
MARIEKE
leerkracht basisonderwijs
review cursus
review
IMG_3611