fbpx

Focus on me | training inclusief 1-OP-1 coaching

Hoe vaak vertel jij jezelf dat je niet goed genoeg bent? Hoelang merk je al dat jij je niet echt jezelf bent? Dat je over je eigen grenzen gaat. Dat die kritische gedachten alles bepalen.

Als je heel eerlijk bent, weet je wel dat er iets moet veranderen om weer (of nog meer) die gelukkige, blije vrouw en juf te worden. Tegelijkertijd weet je niet goed hoe en voelt het ook spannend om te veranderen en met jezelf aan de slag te gaan. Dat snap ik helemaal. Verandering is eigenlijk voor iedereen spannend!

Als iets in jou zegt dat je er klaar voor bent om jezelf nu eens op de eerste plaats te zetten, hoe lastig dat nu misschien ook lijktLees dan verder. Ik kan je helpen. Ik gá je helpen!

Kies voor jezelf goed genoeg vinden, een nieuwe blik op jezelf en start ook met

'Focus On Me!'

Misschien is dit wel herkenbaar voor jou?

   Je durft eigenlijk nooit nee te zeggen. Je wilt anderen niet teleurstellen.

   Anderen gaan altijd voor. Zorgen voor een ander gaat je makkelijker af dan zorgen voor jezelf.


  Het is niet snel goed genoeg en het is lastig om controle los te laten.


  Je voelt je vaak onzeker. Bijvoorbeeld in de beslissingen die je maakt; wat is wel en wat is niet goed. Of hoe anderen misschien wel over je denken; doe je het wel goed, wat zullen ze wel niet zeggen.

  Het is lastig om emoties echt toe te laten. Het is makkelijker om ervan weg te gaan. Want als je er niet aan denkt en voelt, dan is het er niet. Toch voelt het alsof je continu een bal onder water aan het houden bent.

  Eigenlijk wil je je niets aan trekken van wat anderen van je denken. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

  Met regelmaat schaam jij je of heb je het gevoel dat je het nooit goed genoeg kan of doet.

Eigenlijk ben je soms best teleurgesteld, verdrietig of boos bent op jezelf. Want “waarom zeg ik nou niet wat ik echt wil’ en “waarom stel ik me zo afhankelijk op” en “waarom onderneem ik geen stappen”.


Geloof me,
dat kan echt
anders!

IMG_5213_jpg

Stel je eens voor

 dat jij rust, vertrouwen en zekerheid voelt en uitstraalt

♡  dat jij je geen zorgen meer maakt over hoe anderen over je denken of wat ze van je vinden

 dat goed goed genoeg is

♡  dat jij krachtige keuzes maakt voor jezelf en jouw grenzen goed aan kunt en durft geven

♡  dat je weet hoe je met die kritische stemmetjes in je hoofd om kunt gaan en rust in je hoofd hebt: bye bye piekergedachten

 dat je minder ‘denkt’ en beter ‘voelt’ wat jij nodig hebt

 dat je nee durft en kunt zeggen op zo’n manier dat het goed voelt voor jou

 dat jij goed voor jezelf kunt zorgen en er daardoor ook beter voor anderen kunt zijn

 dat je makkelijker beslissingen neemt

  dat je de drukte die jouw werk geeft, niet meer als werkdruk ervaart

 dat jij precies weet wat jij kunt doen om weer energie over te hebben aan het eind van de dag

1

"When you change nothing, nothing will change."

_

Met de training Focus On Me leer jij

  jouw grenzen op een respectvolle manier aan te geven

  beperkende overtuigingen en oude, niet helpende gedachten/gedrag ontdekken en ombuigen naar wat wel werkt voor jou

  hoe jij weer rust en ruimte in je hoofd krijgt

  denken en handelen vanuit een positieve mindset

  keuzes te maken vanuit je hart i.p.v. vanuit je hoofd

  wat jouw persoonlijke balans is en hoe jij daar invloed op kunt uitoefenen en daar vervolgens naar gaat leven

  focussen op dat wat jij belangrijk vindt

 hoe jij makkelijker om kan gaan met situaties waarin het even niet zo lekker gaat

  je meer ‘schijt’ hebt aan de mening van anderen

  weer luisteren naar je gevoel 

Dit zeggen anderen over Focus On Me:

Als je 'ja' zegt tegen Focus On Me, krijg je

»  Toegang tot de online omgeving met daarin meer dan 25 video’s en 22 audio’s. In totaal 10 modules waar je ook na de 100 dagen toegang toe houdt.

»  Een mooi en uitgebreid werkboek met opdrachten en oefeningen.

» Persoonlijke coaching tijdens 5 individuele coachgesprekken. We spreken elkaar ongeveer elke 2 à 3 weken. Een onschatbare aanvulling op het online programma.

»  Elke maandag extra coach-/feedback moment waarin je accountable gehouden wordt op je acties, plannen en groei.

»  Toegang tot de besloten ‘Focus’ community.

»  Bonusmodules: de werking van je brein en persoonlijk stappenplan ter afsluiting.

»  Bonuslessen: nee zeggen, multi-tasken, energiebalans.

De training is een perfecte combinatie van zelf aan de slag en toch ook samen. Je gaat zelf aan de slag met de modules op de momenten dat het jou het beste uitkomt (heel belangrijk in het kader van zelfzorg). Daarnaast krijg je ook coaching en volg ik je op de voet met je vorderingen. Dit in combinatie met de wekelijkse accountability maakt dat dit zeker geen training is die op de plank blijft liggen. 

Let op! Het zou zomaar kunnen dat er nu allerlei bezwaren opkomen als...

 Ik weet niet of het ik het wel kan. Eerder heb ik ook een training niet afgemaakt.

 Ik vind mezelf de investering niet waard. Ik gebruik het geld liever voor m’n kinderen.

 Het lukt me vast niet om zo te veranderen als jij belooft.

 Ik weet het niet hoor, coaching via de computer…. Dat voelt vast afstandelijk.

Weet dat bij dit soort gedachten jouw innerlijke criticus lekker aan het werk is. Precies dat gedeelte van je brein wat niet van verandering houdt en je dus automatisch dit soort gedachtes geeft. Dat is dus juist het patroon wat doorbroken mag worden!!

Ik snap dat het spannend is om in te gaan tegen deze gedachten. Misschien helpt het om te weten dat je geen enkel risico loopt? Als je na de eerste 2 modules het idee hebt dat het niets voor je is, dan krijgt je gewoon je geld terug. Geen enkel probleem! 

En bedenk wat er allemaal zou kunnen veranderen als je voor de verandering eens wél in jezelf investeert…. 😉

Online omgeving & individuele coaching

» Online academie

De training staat in mijn online academie. Iedere module bestaat uit een of meerdere video’s en audio’s met uitleg en inspiratie, een werkboek met praktische opdrachten en uitdagingen en zo nu en dan een fijne meditatie. De training is overal te volgen. Vanaf je telefoon, laptop, tablet… Kortom, no more excuses. 😉  


Elke week komt er een nieuwe module vrij. Je kunt het in je eigen tempo volgen. Vakantie is dus geen probleem! In totaal heb je 6 maanden toegang tot alles.

» Individuele coaching

Tijdens 1-op-1 gesprekken, die je zelf in mijn agenda kunt plannen, gaan we dieper in op jouw vraag en waar jij op vastloopt. We duiken samen in jouw leven en kijken welk obstakel (negatieve emotie, beperkende overtuiging of een ontbrekende tool) je tegenhoudt om vooruit te komen. Jij leert hoe je daarmee kunt dealen. 

Om er zeker van te zijn dat jij grote stappen maakt, is er wekelijkse accountability ingebouwd. Een gebleken gouden greep. Want dit maakt dat je deze training niet op de plank laat liggen, maar ook echt gaat doen en implementeren! Ik geef je wekelijks een liefdevolle schop onder je kont. En daarnaast geeft dit je een wekelijks extra coachmomentje waarin ik jouw persoonlijke cheerleader ben. Hoe fijn!

FOM COMMUNITY & BONUSSEN T.W.V. €525,-

» FOM-community

Mijn Focus-community is echt een enorme meerwaarde. Het is dé plek waar je, naast de wekelijkse accountability, sowieso al je vragen kwijt kunt en ik 1-op-1 of middels Q&A antwoord geef. Het is ook de plek waar je gaat merken dat je niet alleen bent met je struggles en onzekerheden. En alleen dat al is o zo fijn! Daarnaast is deze groep er ook één van empowerment. Elkaar up-liften en sterker maken. Samen bereik je meer dan alleen!

» Bonus modules & lessen

Fijne video’s met extra achtergrond informatie en tips op het gebied van je brein. Ook zijn er extra lessen m.b.t. nee zeggen, multitasken en energiebalans. Het is zo helpend om nog even een extra steuntje te krijgen op dit vlak en uitzoeken waar jij nog behoefte aan hebt. In veel gevallen zorgt één van deze modules nog voor een laatste kwartje dat valt. Zo fijn! Dit onderdeel van de training blijft trouwens in ontwikkeling. Het zou zomaar kunnen dat er tijdens de training nieuwe extra lessen beschikbaar komen. 😉

Hi! Ik ben christel

Hi!

Ik ben Christel. In 2012 nam ik, na 20 geweldige jaren in het onderwijs, een besluit: ik nam ontslag en stopte met m’n baan in het speciaal basisonderwijs om mezelf op een andere manier in te zetten voor goed onderwijs, een fijne leeromgeving, blije kinderen en gelukkige leraren. Ik weet als geen ander wat het onderwijs van je vraagt. Tegelijkertijd is het een hele toffe baan die heel veel voldoening geeft. Ik heb niet voor niets zoveel jaar met heel veel plezier en in verschillende functies gewerkt. Eerst aardig wat jaren fulltime en toen mijn boys binnen 17 maanden na elkaar werden geboren parttime.

Mijn positieve mindset hielp me jarenlang. Het maakte voor mijn gevoel m’n leven makkelijker en hielp me door moeilijke situaties. Diezelfde mindset heeft er, weet ik nu, ook voor gezorgd dat ik jarenlang m’n gebrek aan zelfvertrouwen en lage eigenwaarde niet durfde aan te kijken. In de trant van: als je het niet ziet, dan is het er niet.

Je kunt je voorstellen dat dat me uiteindelijk opbrak. Doordat ik als maar door en door ging, altijd voor alles en iedereen zorgde en klaarstond, geen oog had voor wat ík zelf nodig had, sloeg mijn lichaam steeds een beetje meer ‘gedoe’ op. En als dit zich dan opstapelt, is het eigenlijk een kwestie van tijd dat het op een gegeven moment niet meer gaat. De een krijgt een burn-out of iets dergelijks. Bij mij trapte mijn lichaam letterlijk op de rem, met een acute hernia en 8 maanden uit de running als gevolg.

Lang verhaal kort: ik ben zowel fysiek als mentaal met mezelf aan de slag gegaan. Een reis vol nieuwe inzichten volgde. Inzichten die ik met hulp ging implementeren. Levens-veranderend!

In de coaching en ook in de begeleiding als beeldcoach (doe ik ook naast coachen bij OOg-punt) kom ik veel vrouwen tegen met een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Ze staan vaak vol zelfvertrouwen voor de klas en zijn daar heel vaardig en goed in, maar diep van binnen voelen zij dat zij als vrouw eigenlijk niet goed genoeg zijn. Met liefde leer ik deze vrouwen ook wat ik geleerd heb. Ik gun al deze vrouwen die transformatie.

Jou ook!

Want wat gun ik het jou dat jij jezelf tot prioriteit maakt, een positieve mindset krijgt en weer vol zelfvertrouwen de regie over je leven neemt! Ik ben er namelijk van overtuigd dat het leven dan nog leuker wordt! En stel je eens voor wat er dan weer voor je mogelijk wordt… 😉

Vele vrouwen gingen je al voor en ik weet zeker dat ook jij het kan…. leven met meer zelfvertrouwen. En wat vind ik het tof om een persoonlijke cheerleader van deze juffen en vrouwen te mogen zijn.

1

"You are the creator of your own destiny"

Reacties van deelnemers

Het feit dat je al tot hier bent gekomen met lezen, betekent volgens mij dat jij klaar bent om een volgende stap te zetten. Of heb ik het mis. 😉 Dat jij klaar mee bent om in je eentje te ploeteren en behoefte hebt aan begeleiding naar een leven met meer rust, energie en balans.
Gun jezelf deze kans en start nu ook!

Veelgestelde vragen

HOEVEEL TIJD NEEMT DE TRAINING IN BESLAG?
Veruit de meest gestelde vraag! En heel flauw, maar dat laat ik helemaal aan jou. Je kan er 15 uur per week aan besteden, maar alles proppen in 1 uur kan ook. Het is maar net hoe veel energie en tijd jij erin WILT steken. Iedere week omvat video’s en opdrachten wat je ongeveer een uurtje van je tijd in beslag neemt. Ben je bang dat je geen tijd hebt om mee te doen? Dan is dit juist wat voor jou! We gaan ook in op energie, tijd en efficiëntie. Bedenk wat het je oplevert!

_______

IK HEB GEEN GELD VOOR DEZE TRAINING, MAAR WIL WEL GRAAG MEEDOEN. IS DAT MOGELIJK?
Het is goed om bij jezelf na te gaan of je deze vraag niet stelt als excuus of dat je niet durft omdat je niet weet of je het waar kunt maken. Weet, het is een investering in jezelf, in jouw toekomst. Je geeft je auto toch ook een beurt en tankt als de motor leeg is? Eigenlijk vind ik het alleen maar fijn als je deze investering wel wat spannend vindt. Want dan weet ik zeker dat je grote resultaten behaald. If you don’t pay, you don’t pay the attention! 😉
En…. bedenk ook dat er via school best meer mogelijk is dan je denkt. Er is namelijk per persoon een scholingsbudget beschikbaar en veel directeuren willen met liefde extra investeren in persoonlijke ontwikkeling voor een krachtige juf voor de klas!

_______

HET KOMT ME NU NIET ZO GOED UIT. KOMT HET LATER NOG EENS?
Waarom zou je het uit willen stellen? Als het nu goed voelt, waarom dan verplaatsen naar een ander moment? Een ‘beter’ moment? Bestaat dat eigenlijk wel? En als dat moment komt (stel..) ga je het dan echt doen? Of stel je het dan weer uit? Als jij NU alle ballen met moeite hoog houdt en heel druk bent, dan is NU juist het moment. Ik ga je namelijk helpen zodat jij hier goed mee om kan gaan. Bedenk even of je het van jezelf herkent dat je dingen uitstelt die spannend zijn. Want als dat zo is, dan wil ik je uitdagen om het deze keer eens juist anders te doen. Dat maakt namelijk dat jij groeit!!!!

_______

ZIT IK AAN BEPAALDE TIJDEN VAST?
Nee hoor, je kunt alles lekker doen op het moment dat voor jou goed is. Iets wat ik heel belangrijk vind en voor sta. Je kunt dus alles volgen op je eigen tijd en tempo. De coachgesprekken kun je ook zelf inplannen op een tijd en dag die jou het beste uitkomt. Heel handig.

_______

IK GA OP VAKANTIE. IS DAT EEN PROBLEEM?
Geen probleem! Je kunt alles volgen in eigen tijd en tempo. De training is ruim opgezet. Dat wil zeggen dat je makkelijk één of meerdere pauzeweken kunt inlassen.

_______

BINNEN WELKE TIJD VALT DE COACHING? EN HEB IK LIFETIME TOEGANG?
Uitstel is vaak afstel. En ik gun je beter. Daarom is de persoonlijke coaching in de eerste 3 maanden. Juist omdat deze training geen ruimte geeft voor escape, zorgt het ervoor dat deze maanden echt life changing zijn. Ik houd je verantwoordelijk en ben jouw stok achter de deur. Om je wel extra ruimte te geven, is de online omgeving altijd toegankelijk. Je hebt dus echt alle tijd om er mee aan de slag te gaan en te herhalen wanneer je dit wenst.

_______

IK TWIJFEL …
Wat maakt dat je twijfelt? Ben je bang dat de training niet voldoende aansluit bij wat jij nodig hebt? No worries… het programma is zo gemaakt dat het altijd precies past bij jouw probleem en jouw specifieke vragen. Mocht je toch blijven twijfelen of altijd al slecht beslissingen kunnen nemen, doe dan zeker mee. Want hoe fijn zou het zijn dat twijfels je niet meer in hun greep houden en je gewoon ‘voelt’ wat goed is voor jou?

Heb je een andere vraag? Of liever toch eerst nog even sparren om te checken of dit echt nu het goede voor je is? Laat het me weten via info@oog-punt.nl. Ik help je graag verder.

5

Laat mij je helpen om jouw zelfvertrouwen te vergroten zodat jij weer de regie over jouw leven neemt, relaxter in het leven staat en meer kunt genieten!