Focus on me | 100 dagen coachingsprogramma

Ontdek hoe óók jij balans krijgt tussen school en thuis, meer energie en rust in je hoofd. Start met Focus On Me!

Hoelang merk je al dat je continu over je eigen grenzen aan het gaan bent? Dat je hoofd vol zit. Jij je moe voelt. Een dag te kort is. Altijd maar die eindeloze to-do lijst waar je onrustig van wordt. Je op vrije dagen meer met je werk bezig bent dan je zou willen. Je eigenlijk de grip op je leven wat kwijt bent. Hoelang ervaar jij al stress…

Werken in het onderwijs is supertof. Je vindt het geweldig om met jouw leerlingen aan de slag te gaan. Tegelijkertijd is er ook die werkdruk. Er moet zoveel. Je wilt alles meer dan goed doen. En dat combineren met nog een leven thuis en overal plezier in houden is een hele klus.

Als je heel eerlijk bent, weet je stiekem wel dat er iets moet veranderen om (weer) die ontspannen vrouw en juf te zijn. Je wilt graag verandering en tegelijkertijd voelt het ook spannend om hiermee aan de slag te gaan. Dat snap ik helemaal! Verandering is altijd spannend, voor iedereen, altijd. En helemaal voor iemand die graag controle heeft. En ik gok dat jij zo iemand bent. 😉

En toch… als iets in jou zegt dat je er klaar voor bent om jezelf nu eens op de eerste plaats te zetten, hoe lastig dat nu misschien ook lijkt. Of…. dat je toe bent aan meer energie en rust in je hoofd. Of…. dat je gewoonweg meer plezier wilt in je werk of thuis een leukere partner, moeder, vriendin wilt zijn. Weet…ik kan je helpen. Ik gá je helpen! Want het kan echt makkelijker, leuker en relaxter. Ondanks dat er genoeg dingen zijn in je werk en je leven waar je niets aan kunt veranderen. Je kunt wel veranderen hoe jij er mee omgaat! En dat leer je in Focus On Me!

Misschien is dit wel herkenbaar voor jou?

✓  Nee zeggen vind je lastig. Je stelt anderen niet graag teleur. Dat maakt dat je eigenlijk altijd voor iedereen klaar staat.

  Na een werkdag ben je uitgeblust en heb je weinig energie. Het zou zo fijn zijn als je ’s avonds niets meer hoeft. Maar ja, dat komt weinig voor. Er moet eigenlijk altijd nog wel wat.

✓  Je legt de lat hoog voor jezelf. Het kan eigenlijk altijd nog beter en is niet vaak goed genoeg. Alles wat je doet, wil je meer dan goed doen.

✓  Het is lastig om controle los te laten. Het liefst heb je dat alles gaat zoals jij bedacht hebt. Zo niet dan krijg je stress.

  Je bent regelmatig onzeker en twijfelt over wat wel en niet goed is. Daardoor stel je beslissingen uit of zeg je niet hoe jij ergens over denkt.

✓  Je lijf laat je een beetje in de steek op dit moment: zere schouders, stijve nek, met regelmaat hoofdpijn, slechter slapen, stress. 

✓  Eigenlijk wil je je niets aan trekken van wat anderen van je denken, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Tussendoor komen altijd weer gedachtes die je onzeker maken. “Hoe zullen ze over me denken”, “Waarom zeg ik nou niet wat ik echt wil”, “Waarom stel ik me zo afhankelijk op” En ook: ‘Ik doe het toch niet goed”, “Ze zullen het wel niets vinden”, “Ze vinden me vast stom”.

✓   Zorgen voor een ander gaat je makkelijker af dan zorgen voor jezelf. Sterker nog, je gunt jezelf geen tijd voor jezelf.


Tijd
voor
verandering!

IMG_5213_jpg

Want stel je eens voor dat je

  tijd over hebt in plaats van altijd maar tijd tekort

♡  rekening houdt met een ander én zorgt voor jezelf 

  rust in je hoofd voelt – bye bye piekergedachten

♡  krachtige keuzes maakt voor jezelf en jouw grenzen goed aangeeft – zonder schuldgevoel

  relax-momentjes hebt op een vrije dag 

   zelfverzekerder bent en dat uitstraalt op school én thuis

♡  geen werkdruk meer ervaart, je weet hoe je ermee om kunt gaan

 na je werkdag energie genoeg hebt om ook thuis nog leuke dingen te doen

En dat ga je dus allemaal voor elkaar krijgen in Focus On Me!

_

Je gaat loskomen van wie je denkt te moeten zijn en hoe jij denkt het te moeten doen. Jij leert hoe jij jouw leven kan en mag leven zoals jij dat wilt! In je kracht en in balans voor de klas én thuis. En weet je, je kunt er ook nog gewoon zijn voor anderen als jij dat wilt. 😉

Hoe?

– Je gaat aan de slag met 10 modules met videotrainingen in mijn online leeromgeving (in totaal meer dan 25 video’s en 22 audio’s). Lekker in eigen tijd en tempo.
– Je krijgt een uitgebreid werkboek thuisgestuurd. 
– Je hebt 4 coachcalls van 30 minuten die je zelf in kunt plannen.
– 100 dagen lang wekelijkse een audio weekstart waarin ik je extra coach, je accountable houdt op je doelen én je grootste cheerleader ben. 

De coachcalls en de audio weekstart zorgen voor een extra verdieping aan jouw proces en groei. Dus niet alleen nieuwe dingen leren, maar ook daadwerkelijk transformeren en integreren in jouw leven. 

Dit is dus geenszins een training die je op de plank laat liggen. Ik weet zeker dat je uit deze training haalt wat jij er uit wilt halen. Daar zorg jij voor én daar houd ik je accountable op. 😉

Daarnaast krijg je ook nog eens:

Bonus 1

Module: Werking van je brein

Deze module bevat 2 lessen waarin jij leert hoe je brein nou werkt en hoe jij er invloed op kunt uitoefenen. Met handige voorbeelden en praktische tips. Deze module is gelijk beschikbaar bij aanvang van Focus On Me.

Waarde: €120

 

Bonus 2

5 extra lessen

Deze vijf ! bonuslessen gaan over: Nee zeggen, Multitasken, Energiebalans, Mannelijke en vrouwelijke energie en De favorieten van Christel (met al mijn tips en tops als het gaat over boeken en podcasts én een gratis masterclass over suiker)

Waarde: €150

 

Bonus 3

Mindset boost

Bij elke module hoort een quote of affirmatie die jouw mindset een extra boost geeft. Jij ontvangt 20 downloadbare affirmaties die jij als screensaver op je telefoon of computer kan gebruiken of uitgeprint in je agenda of plakt op je spiegel. 😉

Waarde: €45

 

Bonus 4

Audio bibliotheek

Vanaf module 2 is de audio bibliotheek tot je beschikking. Deze audio’s kun jij aanzetten op momenten dat jij het nodig hebt. Bijvoorbeeld als jij meer rust in je lijf wilt. Of beter wilt voelen wat je nodig hebt. Je bewuster wilt worden van je gedachten. 

Waarde: €120

 

Enthousiaste deelnemers over Focus On Me:

1

Ben jij wie je wilt zijn of ben jij wie je denkt te moeten zijn?

» 4 individuele coachsessies

» 10 modules in online leeromgeving

» meer dan 25 video’s en 22 audio’s

» uitgebreid werkboek

» 100 dagen lang wekelijks audio weekstart met extra coaching

» BONUS: module over het brein

» BONUS: 5 extra lessen

» BONUS: mindset boost

» BONUS: toegang tot audio bibliotheek

» EXTRA BONUS : persoonlijke stappenplan om je na training verder te helpen

€997

555 euro

Mogelijkheid voor betaling in 3 termijnen van 199,-
Tip: Veel directeuren investeren met liefde in persoonlijke ontwikkeling voor een krachtige juf voor de klas! Ga het gesprek aan met je directie om te kijken wat zij kunnen betekenen. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om jouw Persoonlijk Ontwikkelbudget hiervoor in te zetten.

Het zou zomaar kunnen dat je op dit moment gedachten hebt als...

“Ik weet niet of het ik het wel kan.”

“Ik denk niet dat zelf met zo’n training aan de slag gaan wat voor mij is.”

“Het lukt me vast niet om zo te veranderen als jij belooft.”

“Ik weet het niet hoor, coaching via de computer…. Dat voelt vast afstandelijk.”

Weet dat bij dit soort gedachten jouw innerlijke criticus lekker aan het werk is. 😉 Precies dat gedeelte van je brein wat niet van verandering houdt en je dus automatisch dit soort gedachtes geeft. En weet je, dat is dus juist het patroon wat doorbroken mag worden!!

Bedenk maar eens wat er allemaal zou kunnen veranderen als je voor de verandering eens wél in jezelf investeert….

Hi!

Ik ben Christel en 2012 nam ik, na 20 geweldige jaren in het onderwijs, een besluit: ik nam ontslag en stopte met m’n baan in het speciaal basisonderwijs om mezelf op een andere manier in te zetten voor goed onderwijs, een fijne leeromgeving, blije kinderen en gelukkige leraren. Ik weet als geen ander wat het onderwijs van je vraagt. Tegelijkertijd is het een hele toffe baan die heel veel voldoening geeft. Ik heb niet voor niets zoveel jaar met heel veel plezier en in verschillende functies gewerkt. Eerst aardig wat jaren fulltime en toen mijn boys binnen 17 maanden na elkaar werden geboren parttime.

Mijn positieve mindset hielp me jarenlang. Het maakte voor mijn gevoel m’n leven makkelijker en hielp me door moeilijke situaties. Diezelfde mindset heeft er, weet ik nu, ook voor gezorgd dat ik jarenlang m’n gebrek aan zelfvertrouwen en lage eigenwaarde niet durfde aan te kijken. In de trant van: als je het niet ziet, dan is het er niet.

Je kunt je voorstellen dat dat me uiteindelijk opbrak. Doordat ik als maar door en door ging, altijd voor alles en iedereen zorgde en klaarstond, geen oog had voor wat ík zelf nodig had, sloeg mijn lichaam steeds een beetje meer ‘gedoe’ op. En als dit zich dan opstapelt, is het eigenlijk een kwestie van tijd dat het op een gegeven moment niet meer gaat. De een krijgt een burn-out of iets dergelijks. Bij mij trapte mijn lichaam letterlijk op de rem, met een acute hernia en 8 maanden uit de running als gevolg.

Lang verhaal kort: ik ben zowel fysiek als mentaal met mezelf aan de slag gegaan. Een reis vol nieuwe inzichten volgde. Inzichten die ik met hulp ging implementeren. Levens-veranderend!

In de coaching en ook in de begeleiding als beeldcoach (doe ik ook naast coachen bij OOg-punt) kom ik veel vrouwen tegen met een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Ze staan vaak vol zelfvertrouwen voor de klas en zijn daar heel vaardig en goed in, maar diep van binnen voelen zij dat zij als vrouw eigenlijk niet goed genoeg zijn. Met liefde leer ik deze vrouwen ook wat ik geleerd heb. Ik gun al deze vrouwen die transformatie.

Jou ook!

Want wat gun ik het jou dat jij jezelf tot prioriteit maakt, een positieve mindset krijgt en weer vol zelfvertrouwen de regie over je leven neemt! Ik ben er namelijk van overtuigd dat het leven dan nog leuker wordt! En stel je eens voor wat er dan weer voor je mogelijk wordt… 😉

Vele vrouwen gingen je al voor en ik weet zeker dat ook jij het kan…. leven met meer zelfvertrouwen. En wat vind ik het tof om een persoonlijke cheerleader van deze juffen en vrouwen te mogen zijn.

1

You are the creator of your own destiny

Het feit dat je al tot hier bent gekomen met lezen, betekent volgens mij dat jij klaar bent om een volgende stap te zetten. Of heb ik het mis. 😉 Dat jij klaar mee bent om in je eentje te ploeteren en behoefte hebt aan begeleiding naar een leven met meer rust, energie en balans.
Gun jezelf deze kans en start nu ook!

Veelgestelde vragen

WANNEER KAN IK STARTEN?

Jouw werkboek komt zo snel mogelijk jouw kant op, zodat je er mee aan de slag kan. Je kunt gelijk starten als je wilt. Na aanmelding krijg je een mail met alle gegevens en toegang tot de training. Er is speciaal een module 0 waar je zonder werkboek direct mee kunt starten. 

_______

HOEVEEL TIJD KOST FOCUS ON ME?

Het kost geen tijd, het geeft je tijd! Tijd voor jezelf en uiteindelijk ook tijd in je agenda en op je werk. Omdat jij betere keuzes leert maken voor jezelf.
Hoeveel tijd je per week kwijt bent is helemaal aan jou. Je kunt er 15 uur per week aan besteden, maar alles in 1 uur kan ook. Het is maar net hoe veel energie en tijd jij erin WILT steken. Ben je bang dat je geen tijd hebt om mee te doen? Dan is dit juist wat voor jou! We gaan ook in op energie, tijd en efficiëntie. Bedenk wat het je oplevert!

_______

ZIT IK AAN BEPAALDE TIJDEN VAST?
Nee hoor, je kunt alles lekker doen op het moment dat voor jou fijn is. Iets wat ik heel belangrijk vind en voor sta: doen wat werkt voor jou. Je kunt dus alles volgen op je eigen tijd en tempo. De coachgesprekken kun je ook zelf inplannen op een tijd en dag die jou het beste uitkomt. Heel handig.

_______

IS HET EEN PROBLEEM ALS IK NIET ELKE WEEK KAN?

Nee hoor! Je volgt alles in eigen tijd en tempo. De training is ruim opgezet. Er zijn al pauzeweken ingebouwd. Vakantie en/of drukke weken op school zijn daardoor ook geen probleem.

_______

BINNEN WELKE TIJD VALT DE COACHING? EN HEB IK LIFETIME TOEGANG?
Uitstel is vaak afstel. En ik gun je beter. Daarom zit er persoonlijke coaching in de eerste 3 maanden. Juist omdat deze training geen ruimte geeft voor escape, zorgt het ervoor dat deze maanden echt life changing zijn. Ik houd je verantwoordelijk en ben jouw stok achter de deur. Om je wel extra ruimte te geven, is de online omgeving altijd toegankelijk. Je hebt dus echt alle tijd om er mee aan de slag te gaan en te herhalen wanneer je dit wenst.

_______

IK TWIJFEL …
Wat maakt dat je twijfelt? Ben je bang dat de training niet voldoende aansluit bij wat jij nodig hebt? No worries… het programma is zo gemaakt dat het altijd precies past bij jouw probleem en jouw specifieke vragen. Mocht je toch blijven twijfelen of altijd al slecht beslissingen kunnen nemen, doe dan zeker mee. Want hoe fijn zou het zijn dat twijfels je niet meer in hun greep houden en je gewoon ‘voelt’ wat goed is voor jou?

Heb je een andere vraag? Laat het me weten via info@oog-punt.nl. Ik help je graag verder.

5

Laat mij je helpen om weer die leuke ontspannen zelfverzekerde vrouw, juf, docent, moeder, vriendin te zijn!