Focus op self-care | 21-daagse cursus

Vind je het lastig om tijd voor jezelf te maken? Of voel jij je schuldig als je het een keertje wél doet?

Wil jij het heel graag voor anderen goed doen en vergeet je daarbij jezelf met grote regelmaat?

Plof jij ‘s avonds moe op de bank of voel jij je regelmatig energieloos?

Vind je het lastig om te ontspannen? Ben je in je hoofd altijd bezig?

Sta jij constant maar ‘aan’ en vind je ontspannen lastig? 

Voel je je geleefd door alles wat je nog moet doen?

 

Right time, right place!

Met de cursus Focus op Self-care leer je beter voor jezelf zorgen en andere keuzes maken zodat jij meer de regie over jouw leven neemt en je meer in balans voelt.

Op dit moment kun je meedoen voor 66 euro!

Want oooh, ik herken het zo. Ik heb ook jarenlang met dit alles geworsteld. Want ja, hoe geef je in vredesnaam grenzen aan zonder dat het vervelend over komt? En hoe maak je tijd voor jezelf zonder schuldgevoel?

Inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden, weet ik wat mijn grenzen zijn en wat ik te doen heb om daar binnen te blijven en goed voor mezelf te zorgen.  Met liefde deel ik al mijn learnings, tips en kennis met jou in deze cursus Focus op Self-care! 

Laat mij je helpen. Het kan echt anders!

Want weet je, ik zou het echt oprecht zonde vinden als je over een half jaar of een jaar nog steeds met dezelfde struggles rondloopt. 

De cursus gaat je zeker helpen. Je krijgt namelijk 21 dagen lang een self-care boost. Dit doen we door middel van korte lessen, inspiratievideo’s en opdrachtjes waarin je leert:

✓ wat er voor nodig is om goed voor jezelf te zorgen en zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen.

praktische tools om jouw hoofd dat vol is met allerlei gedachten en kritische stemmetjes weer leeg te krijgen.

✓ hoe je oude patronen, zoals dat je altijd maar ‘ja en amen’ zegt en nooit voor jezelf kiest, kun doorbreken.

✓ wat er voor nodig is om meer rust in je hoofd en lijf te ervaren.

✓ hoe je de focus meer op jezelf kunt leggen in plaats van op werk en op anderen.

Kortom: eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt in self-care, wat je nu waarschijnlijk niet doet en hoe jij dat wel kunt gaan doen zonder egoïstisch te zijn.

Cursus Focus op Self-care

Bedenk eens hoe het voor je zou zijn als...

» jij voor jezelf kunt kiezen én daar volledig oké mee bent (zoals een boek op de bank zonder je schuldig te voelen)

» je beter weet wat te doen als jouw emmertje dreigt vol te lopen

» je meer rust in je hoofd en lijf voelt

» je meer kunt leven naar ‘wat werkt voor jou’ in plaats van ‘hoe het volgens jou hoort’

» je beter kunt dealen met al dat ‘moeten’

Hoe ziet de cursus Focus op Self-care eruit?

✓ Na jouw inschrijving ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving van de cursus. Hier komt elke dag een nieuwe les vrij. 

✓ In totaal zijn er 21 lessen met korte video’s/audio’s van een paar minuten. Lekker te kijken of luisteren bij een kop thee. En daarnaast oefeningen en opdrachten die nauw aansluiten bij jou.

✓ Je kunt de cursus in eigen tijd en tempo doen. Wil je om de dag een les doen of af en toe een (paar) pauzedagen? Het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt. (Want wat werkt voor jou!)

✓ Bonus: toegang tot mijn online community. In deze community geef ik extra inspiratie, kun je al je vragen kwijt en geef ik regelmatig antwoord tijdens een live Q&A. Daar hoef je trouwens niet live bij  te zijn. Alles kun je later terugkijken.

Start direct

De cursus volg je via mijn online academie en bestaat uit 21 lessen die je in eigen tijd en tempo kunt volgen. Vervolgens kun je nog 3 maanden alles terugkijken. Pauzedagen tussendoor zijn dus geen probleem.

Inhoud

» 21 korte lessen d.m.v. video’s en audio’s
» inspirerende opdrachten, oefeningen en uitdagingen
» community met medecursisten voor extra inspiratie en groei

op dit moment voor 66 euro

Bedenk eens even… dat is net zoveel als één of een paar bezoekjes aan de kapper. Terwijl je er veel langer plezier van hebt. 😉

Deze dames hebben voor zichzelf gekozen met 'Focus op Self-care' en dit zeggen ze erover...

review cursus
review
IMG_3611

Je bent al zolang aan jezelf voorbij gegaan. Het is belangrijk om te leren wat er voor nodig is om ook daadwerkelijk voor jezelf te kunnen kiezen. Daarom Focus op Self-care

Een praktische en inspirerende cursus die je mega veel inzicht gaat geven in waarom jij doet wat je doet én wat je anders kunt gaan doen om lekkerder in je vel te zitten en beter voor jezelf te gaan zorgen. Het ligt allemaal binnen jouw mogelijkheden!

1

"Self-care is how to take your power back"

Nog even voorstellen…..

Hi, ik ben Christel en ik help vrouwen in het onderwijs om meer rust, energie en balans te vinden in een wereld waarin ze altijd maar veel geven en klaarstaan voor anderen en weinig voor zichzelf kiezen. Dit doe ik door middel van het vergroten van zelfzorg, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Zelf ben ik heel wat jaren geleden tegen de lamp gelopen door altijd maar door en door gaan. Ik gaf zoveel van mezelf op alle fronten dat ik het helemaal verleerd was om te luisteren naar wat ik echt nodig had en hoe ik voor mezelf kon zorgen. Want ja, hoe maak je tijd voor jezelf zonder je schuldig te voelen naar alles en iedereen. En hoe geef je grenzen aan zonder je rot te voelen. 

Inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden, weet ik wat mijn grenzen zijn en wat ik te doen heb om daar binnen te blijven en goed voor mezelf te zorgen. 

Hoe je dat ook allemaal voor elkaar kunt krijgen? Met liefde deel ik al mijn learnings, tips en kennis met jou in de cursus Focus op Self-care! 

Veelgestelde vragen

WANNEER START FOCUS OP SELF-CARE?
Nadat jij je aangemeld hebt en betaald, krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online academie waar de cursus staat. Alle info hierover ontvang je via de mail.  Je kunt ermee aan de slag op elk moment van de dag. Jij bent in charge. 😉

_______

WAT KOST DE CURSUS FOCUS OP SELF-CARE?
De cursus kost op dit moment €66,- voor 21 lessen. Daarnaast heb je 3 maanden de tijd om eventueel iets te herhalen én heb je blijvende deelname aan de Focus community.

_______

HOEVEEL TIJD BEN IK ER MEE BEZIG?
Per les ongeveer 15 minuten. Soms wat korter, soms wat langer. Verder is alles op jouw eigen tempo te volgen en heb je drie maanden de tijd om alle video’s, audio’s, opdrachten en oefeningen te doen/zien. Je kunt alles dus meerdere keren doen of oefenen.

_______

IS DE CURSUS IETS VOOR MIJ?
Dat is niet aan mij om te zeggen. Alleen jij weet of jij dit nodig hebt of eraan toe bent. Maar het feit dat je tot hier gekomen bent met lezen, zegt misschien genoeg. 😉  Je hebt in ieder geval niets te verliezen als je meedoet.

Heb je een andere vraag? Laat het me weten via info@oog-punt.nl. Ik help je graag verder.

refund

 

©Oog- punt 2021 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring