Focus op self-care | cursus

Leer beter voor jezelf zorgen, andere keuzes maken en daardoor meer rust en je in balans voelen

_

Vind je het lastig om tijd voor jezelf te maken? Of voel jij je schuldig als je het een keertje wél doet?

En heb jij nu het gevoel dat…

 Je het heel graag voor anderen goed doen en je vergeet daarbij jezelf met grote regelmaat.

 Je vaak ’s avonds moe en uitgeblust op de bank ploft. Je hebt eigenlijk te weinig energie voor leuke dingen naast je werk en je gezin.

Het eigenlijk vaak lastig is om te ontspannen. In je hoofd ben je altijd bezig. Eigenlijk staat je hoofd altijd ‘aan’.

Je je geleefd voelt door alles wat je nog moet doen? Er is altijd wel een ‘moeten’-stemmetje. Gek word je er van.

Je altijd voor anderen klaar moet staan. Anderen zijn immers geen ‘nee’ van je gewend. Wat zullen ze wel niet denken als je nu nee gaat zeggen.

Je het eigenlijk jezelf niet waard vindt om tijd en geld aan te besteden. Liever koop je leuke dingen voor je klas of voor je eigen kinderen. Het geeft namelijk zo’n fijn gevoel als anderen blij worden van iets dat jij doet.

Oooh, ik herken het zo...

Ik heb ook jarenlang met dit alles geworsteld. En ik kwam erachter dat het best een hele klus is, een leuke, gezellige, lieve vrouw zijn, moeder, juf, partner, vriendin, dochter. Als het zo in je zit om veel te geven en voor iedereen klaar te staan. Hoe geef je in vredesnaam grenzen aan zonder dat het vervelend over komt? Hoe maak je tijd voor jezelf zonder schuldgevoel?

Inmiddels heb ik, door vallen en opstaan, mijn weg hierin gevonden. Weet ik wat mijn grenzen zijn én wat ik te doen heb om daar binnen te blijven en goed voor mezelf te zorgen. En kan ik klaar staan voor anderen en veel van mezelf geven, juist omdat ik ook goed voor mezelf kan kiezen en zorgen.

Self-care is namelijk veel meer dan alleen tijd voor jezelf maken, me-time. Self-care is het jezelf waard vinden om de beste keuzes te maken voor jezelf.  Als jij namelijk goed voor jezelf zorgt en kiest, dan kun je nog veel beter voor anderen zorgen. Laat mij je helpen. Met liefde deel ik al mijn learnings, tips en kennis met jou in deze toffen en praktische cursus Focus op Self-care! 

Want weet je, ik zou het echt oprecht zonde vinden als je over een half jaar of een jaar nog steeds met dezelfde struggles rondloopt. Of erger nog, dat je misschien wel opgebrand geraakt ben van het altijd maar door en door gaan. Van al die ballen altijd maar hoog houden.

Cursus Focus op Self-care

Bedenk eens hoe het zijn als...

» jij voor jezelf kunt kiezen zonder je schuldig te voelen

» je beter weet wat te doen als jouw emmertje dreigt vol te lopen

» je meer rust in je hoofd en lijf voelt

» je stopt met doen ‘hoe het volgens jou hoort’ en meer kunt leven naar ‘wat werkt voor jou’

» je beter kunt dealen met al dat ‘moeten’ dat je de hele tijd voelt

» self-care geïntegreerd is in jouw dagelijks leven

_

Waarom is het een goed idee om met Focus op Self-care aan de slag te gaan? Want jij weet namelijk allang wat je eigenlijk moet gaan doen om me-time in te bouwen en beter voor jezelf te gaan zorgen, toch?

Klopt! Alleen wat maakt nou dat je het niet doet, dat voor jezelf kiezen en voor jezelf zorgen. Op dagelijkse basis jezelf geven wat jij nodig hebt. Waarschijnlijk komt dat omdat je vast zit in patronen en gedachtes en gewoon op de automatische piloot alles doet zoals je het altijd doet.

En juist daarom is deze cursus een goed idee!

Met deze cursus geef je jezelf namelijk 21 dagen lang een self-care boost. Je gaat leren wat er voor nodig is om goed voor jezelf te zorgen. Dit doen we door middel van korte lessen, inspiratievideo’s en opdrachtjes waarin je leert:

✓  wat er voor nodig is om goed voor jezelf te zorgen en zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen.

praktische tools om jouw hoofd dat vol is met allerlei gedachten en kritische stemmetjes weer leeg te krijgen.

✓  hoe je oude patronen, zoals dat je altijd maar ‘ja en amen’ zegt en nooit voor jezelf kiest, kun doorbreken.

✓  wat er voor nodig is om meer rust in je hoofd en lijf te ervaren.

✓  hoe je de focus meer op jezelf kunt leggen in plaats van op werk en op anderen.

Kortom: eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt in self-care en wat je nu waarschijnlijk niet (genoeg) doet en hoe jij dat wèl kunt gaan doen zonder egoïstisch te zijn of je schuldig te voelen.

Start direct

De cursus volg je via mijn online academie en bestaat uit 21 lessen die je in eigen tijd en tempo kunt volgen. Vervolgens kun je nog 3 maanden alles terugkijken. Pauzedagen tussendoor zijn dus geen probleem.

Inhoud

» 21 korte lessen d.m.v. video’s en audio’s
» inspirerende opdrachten, oefeningen en uitdagingen
» bonus: Focus community met mede cursisten voor extra inspiratie en groei (ook na 3 maanden beschikbaar)

extra bonus

Voor alle november deelnemers geef ik als bonus een coachcall / Q&A met alle op 30 november om 19.30 uur. Kun je er onverhoopt niet bij zijn, dan is dat geen probleem. Je kunt je vraag of datgene waar je tegenaan loopt van te voren doorgeven en vervolgens het daarna terugkijken op een moment dat jou wel schikt.

review cursus

Oké, nu even praktisch. Wat houdt de cursus precies in?

» Na jouw inschrijving ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving van de cursus. Hier komt elke dag een nieuwe les vrij. 

» In totaal zijn er 21 lessen met korte video’s/audio’s van een paar minuten. Lekker te kijken of luisteren bij een kop thee of tijdens een wandelen. Daarnaast krijg je kleine oefeningen of opdrachten die zorgen voor meer inzicht in jouw self-care.

» Je kunt de cursus in eigen tijd en tempo doen. Wil je om de dag een les doen of af en toe een (paar) pauzedagen? Het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt. (Want wat werkt voor jou!)

» Bonus: toegang tot mijn online community. In deze community geef ik extra inspiratie, kun je al je vragen kwijt en geef ik regelmatig antwoord tijdens een live Q&A. Daar hoef je trouwens niet live bij  te zijn. Alles kun je later terugkijken.

fos (3)
fos (2)
fos (1)
fos (4)

Je bent al zo lang aan jezelf voorbij gegaan. Het is belangrijk om te leren wat er voor nodig is om ook daadwerkelijk voor jezelf te kunnen kiezen. Gun jezelf daarom 

Focus op jouw Self-care!

1

"Self-care is how to take your power back"

review
IMG_3611

Nog even voorstellen…..

Hi, ik ben Christel en ik help vrouwen in het onderwijs om meer rust, energie en balans te vinden in een wereld waarin ze altijd maar veel geven en klaarstaan voor anderen en weinig voor zichzelf kiezen. Dit doe ik door middel van het vergroten van zelfzorg, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Zelf ben ik heel wat jaren geleden tegen de lamp gelopen door altijd maar door en door gaan. Ik gaf zoveel van mezelf op alle fronten dat ik het helemaal verleerd was om te luisteren naar wat ik echt nodig had en hoe ik voor mezelf kon zorgen. Want ja, hoe maak je tijd voor jezelf zonder je schuldig te voelen naar alles en iedereen. En hoe geef je grenzen aan zonder je rot te voelen. 

Inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden, weet ik wat mijn grenzen zijn en wat ik te doen heb om daar binnen te blijven en goed voor mezelf te zorgen. 

Hoe je dat ook allemaal voor elkaar kunt krijgen? Met liefde deel ik al mijn learnings, tips en kennis met jou in de cursus Focus op Self-care! 

Veelgestelde vragen

WANNEER START FOCUS OP SELF-CARE?
Nadat jij je aangemeld hebt en betaald, krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online academie waar de cursus staat. Alle info hierover ontvang je via de mail.  Je kunt ermee aan de slag op elk moment van de dag. Jij bent in charge. 😉

_______

WAT KOST DE CURSUS FOCUS OP SELF-CARE?
De cursus kost op dit moment €66,- voor alle 21 lessen, inclusief alle bonussen van dit moment. Daarnaast heb je 3 maanden de tijd om eventueel iets te herhalen én heb je blijvende deelname aan de Focus community. Start je in november dan krijg je €10,- korting.

_______

HOEVEEL TIJD BEN IK ER MEE BEZIG?
Per les ongeveer 15 minuten. Soms wat korter, soms wat langer. Verder is alles op jouw eigen tempo te volgen en heb je drie maanden de tijd om alle video’s, audio’s, opdrachten en oefeningen te doen/zien. Je kunt alles dus meerdere keren doen of oefenen.

_______

IS DE CURSUS IETS VOOR MIJ?
Dat is niet aan mij om te zeggen. Alleen jij weet of jij dit nodig hebt of eraan toe bent. Maar het feit dat je tot hier gekomen bent met lezen, zegt misschien genoeg. 😉  Je hebt in ieder geval niets te verliezen als je meedoet.

Heb je een andere vraag? Laat het me weten via info@oog-punt.nl. Ik help je graag verder.

Vond je het niks? 100% geld terug!

Ik heb nog geen énkele cursist  gehad die er niet minimaal 3 geweldige tips/inzichten uit heeft gehaald. Dus ik durf met liefde te beloven dat als je niks leert of nuttig vindt binnen 14 dagen, je je geld terug krijgt. 

© 2008 – 2021 OOg-punt  |KVK 27327481 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring