Je ontvangt m'n e-book binnen 5 minuten in je mailbox.

Niet ontvangen? Check je SPAM box en voeg mijn mailadres toe aan je adresboek. Zo mis geen verdiepingsmailtjes over het e-book.

Supertof dat je écht aan de slag wilt met jouw zelfvertrouwen! Je krijgt praktische tips en tools via mijn e-book én…. laat ik eerlijk zijn. Het e-book vergroot voor een groot gedeelte jouw bewustwording, alleen is er daarmee nog geen interne verandering.

Als je écht meer zelfvertrouwen wil, is er meer nodig dan een e-book. Want je wilt niet alleen weten en lezen hoe je meer zelfvertrouwen krijgt, je hebt het ook echt van binnen te voelen! 

De 21-daagse cursus ‘Focus op Self-care’  gaat je daar wel bij helpen. Voor jezelf zorgen en zelfvertrouwen liggen namelijk in elkaars verlengde en versterken elkaar. Want de meeste vrouwen met minder zelfvertrouwen zijn geen ster in voor zichzelf zorgen. 

Daarom heb ik een tijdelijke korting van bijna 70% voor jou . Nu van 66,- voor maar 21 euro voor de gehele cursus!

(Let op: als je weg klikt, komt deze pagina en dit aanbod niet meer terug)

De cursus 'Focus op Self-care' is speciaal gemaakt voor vrouwen die:

 – het lastig vinden om tijd voor zichzelf te maken. Of zich schuldig voelen als ze het een keertje wél doen. 

– die het heel graag voor anderen goed doen. En zichzelf daarbij met grote regelmaat vergeten.

– praktische tools willen om nu daadwerkelijk beter voor zichzelf te gaan zorgen.

– die zichzelf eigenlijk niet waard vinden om in te investeren (of het wel waard vinden, maar niet durven).

– moeite hebben met ontspannen, in hun hoofd altijd bezig zijn en constant maar ‘aan’ staan.

– zich geleefd voelen door alles wat ze nog moeten doen.

Herkenbaar?

En hoe zou het voor je zijn als...

» jij voor jezelf kunt kiezen én daar volledig oké mee bent (zoals een boek op de bank zonder je schuldig te voelen)

» je beter weet wat te doen als jouw emmertje dreigt vol te lopen

» je meer rust in je hoofd en lijf voelt

» je meer kunt leven naar ‘wat werkt voor jou’ in plaats van ‘hoe het volgens jou hoort’

» je beter kunt dealen met al dat ‘moeten’

Deze dames hebben voor zichzelf gekozen met 'Focus op Self-care' en dit zeggen ze erover...

review cursus
review
IMG_3611
Er zijn vast genoeg redenen te bedenken waarom je dit nu íet gaat doen. Bijvoorbeeld omdat je helemaal geen tijd hebt voor een cursus. Je hebt het al zo druk. Of... je wordt al zo geleefd door alles wat 'moet' en dan ook weer zo'n cursus. Heb jij nu 1001 stemmen hebt in je hoofd waarom je het niet zou moeten doen? Dan is deze cursus juist wat voor jou!

In deze cursus krijg je namelijk 21 dagen lang een self-care boost. Dit doen we door middel van korte lessen, inspiratievideo’s en opdrachtjes waarin je leert:

✓ wat er voor nodig is om goed voor jezelf te zorgen en zonder schuldgevoel voor jezelf te kiezen.

praktische tools om jouw hoofd dat vol is met allerlei gedachten en kritische stemmetjes weer leeg te krijgen.

✓ hoe je oude patronen, zoals dat je altijd maar ‘ja en amen’ zegt en nooit voor jezelf kiest, kun doorbreken.

✓ wat er voor nodig is om meer rust in je hoofd en lijf te ervaren.

✓ hoe je de focus meer op jezelf kunt leggen in plaats van op werk en op anderen.

Kortom: eigenlijk alles wat jij belangrijk vindt in self-care, wat je nu waarschijnlijk niet doet en hoe jij dat wel kunt gaan doen zonder egoïstisch te zijn.

Cursus Focus op Self-care

Je bent al zolang aan jezelf voorbij gegaan. Het is belangrijk om te leren wat er voor nodig is om ook daadwerkelijk voor jezelf te kunnen kiezen. Daarom Focus op Self-care

Een praktische en inspirerende cursus die je mega veel inzicht gaat geven in waarom jij doet wat je doet én wat je anders kunt gaan doen om lekkerder in je vel te zitten en beter voor jezelf te gaan zorgen. Het ligt allemaal binnen jouw mogelijkheden!

Oké, nu even praktisch. Wat houdt de cursus precies in?

» Na jouw inschrijving ontvang je binnen 5 minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving van de cursus. Hier komt elke dag een nieuwe les vrij. 

» In totaal zijn er 21 lessen met korte video’s/audio’s van een paar minuten. Lekker te kijken of luisteren bij een kop thee of tijdens een wandelen. Daarnaast krijg je kleine oefeningen of opdrachten die zorgen voor meer inzicht in jouw self-care.

» Je kunt de cursus in eigen tijd en tempo doen. Wil je om de dag een les doen of af en toe een (paar) pauzedagen? Het is allemaal mogelijk. Jij bepaalt. (Want wat werkt voor jou!)

» Bonus: toegang tot mijn online community. In deze community geef ik extra inspiratie, kun je al je vragen kwijt en geef ik regelmatig antwoord tijdens een live Q&A. Daar hoef je trouwens niet live bij  te zijn. Alles kun je later terugkijken.

fos (3)
fos (2)
fos (1)
fos (4)
1

Self-care is how to take your power back

Ik zal me even voorstellen…..

Hi, ik ben Christel en ik help vrouwen in het onderwijs om meer rust, energie en balans te vinden in een wereld waarin ze altijd maar veel geven en klaarstaan voor anderen en weinig voor zichzelf kiezen. Dit doe ik door middel van het vergroten van zelfzorg, zelfvertrouwen en zelfliefde.

Zelf ben ik heel wat jaren geleden tegen de lamp gelopen door altijd maar door en door gaan. Ik gaf zoveel van mezelf op alle fronten dat ik het helemaal verleerd was om te luisteren naar wat ik echt nodig had en hoe ik voor mezelf kon zorgen. Want ja, hoe maak je tijd voor jezelf zonder je schuldig te voelen naar alles en iedereen. En hoe geef je grenzen aan zonder je rot te voelen. 

Inmiddels heb ik mijn weg hierin gevonden, weet ik wat mijn grenzen zijn en wat ik te doen heb om daar binnen te blijven en goed voor mezelf te zorgen. 

Hoe je dat ook allemaal voor elkaar kunt krijgen? Met liefde deel ik al mijn learnings, tips en kennis met jou in de cursus Focus op Self-care! 

Veelgestelde vragen

WANNEER START FOCUS OP SELF-CARE?
Nadat jij je aangemeld hebt en betaald, krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online academie waar de cursus staat. Alle info hierover ontvang je via de mail.  Je kunt ermee aan de slag op elk moment van de dag. Jij bent in charge. 😉

_______

WAT KOST DE CURSUS FOCUS OP SELF-CARE?
Tijdelijk betaal je €21 in plaats van €66,-.   

_______

HOEVEEL TIJD BEN IK ER MEE BEZIG?
Per les ongeveer 15 minuten. Het kan zijn dat het de ene dag wat langer is dan de andere. Verder is alles op jouw eigen tempo te volgen en heb je drie maanden de tijd om alle video’s, audio’s, opdrachten en oefeningen te doen/zien. Je kunt alles dus meerdere keren doen of oefenen.

_______

IS DE CURSUS IETS VOOR MIJ?
Dat is niet aan mij om te zeggen. Alleen jij weet of jij dit nodig hebt of eraan toe bent. Maar het feit dat je tot hier gekomen bent met lezen, zegt misschien genoeg. 😉 Je hebt in ieder geval niets te verliezen als je meedoet. (Eigenlijk zegt het feit dat je meer zelfvertrouwen wilt al genoeg. Want de meeste vrouwen met minder zelfvertrouwen blinken verre van uit in voor zichzelf zorgen.)

_______

WAT ALS IK NIET TEVREDEN BEN

Inmiddels hebben vele vrouwen deze training gevolgd en ik heb gelukkig nog nooit een negatieve reactie gehad. Ik heb zelfs zoveel vertrouwen in deze cursus dat ik een niet tevreden, geld terug garantie bied.

Nu tijdelijk voor maar 21 euro!

refund

 

©Oog- punt 2021 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring