Gratis e-book

Klaar om te ontdekken wat jij kunt doen om je vol zelfvertrouwen en krachtig te voelen?

Download nu mijn e-book en verander de blik op jezelf door geweldige inzichten! Op naar meer vertrouwen en jezelf goed genoeg vinden.

Overal ja op zeggen, geen grenzen stellen, leven 'hoe het hoort' i.p.v. wat je zelf wilt, twijfelen of je het wel goed doet, bezig zijn wat anderen van je vinden of denken....

Herken je het? Ik in ieder geval wel. Tenminste… jaren geleden. Niemand zag het, maar diep van binnen was ik een onzekere vrouw. Inmiddels heb ik geleerd hoe het anders kan, heb ik daardoor een transformatie doorgemaakt en leef ik met veel meer zelfvertrouwen. Ik voel me sterk en krachtig. 

En dat gun ik jou ook! Vandaar dat ik in dit e-book mijn 6 belangrijkste inzichten met je deel. Zodat jij ook stappen kunt maken naar meer zelfvertrouwen.

Vraag nu het e-book aan en ontdek wat jij kunt doen om meer zelfvertrouwen en je sterker te voelen

Laat mij je helpen om jouw zelfvertrouwen te vergroten zodat jij jezelf goed genoeg vindt, je relaxter in het leven staat en meer kunt genieten!

Want stel je eens voor dat jij...

_

   makkelijker beslissingen neemt

  je niet zo’n last hebt wat anderen van jou vinden

   goed goed genoeg is

   rust in je hoofd hebt: bye bye piekergedachten

   respectvol en met goed gevoel nee kunt zeggen

  goed voor jezelf kunt zorgen

  dat je niet denkt maar voelt wat jij nodig hebt

Webinar

Maak vandaag nog een start. Ik gun het je zo!

1

"You are the creator of your own destiny"

Fijne tips, Christel! Heel mooi dat je er opdrachten in verwerkt hebt. Zo kon ik er meteen mee aan de slag. Super! De opdrachten dwingen me om echt even na te denken.
Suzanne
Wat een handig e-book. De inleiding is heel herkenbaar waardoor je blijft lezen. De tips en opdrachten zijn top! Het helpt me echt om stappen te maken en minder van mezelf te moeten. En vooral om het moeten minder als druk te ervaren! Thanks!
Manuela
Super fijn met die extra oefeningen. Erg hands-on! De mails helpen me echt weer even bedenken hoe ik doe, denk etc en wat ik anders kan doen. Even uit m’n blinde vlek…
Annemarie

speciaal voor jou!

Gratis e-book: 'MEER ZELFVERTROUWEN'

Verander de blik op jezelf door mijn 6 beste inzichten! Want als jij jezelf meer waard vindt, heb jij anderen ook meer te geven!