Maak kans op een gratis Inspiratie sessie met mij persoonlijk.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen in het onderwijs te helpen om elke dag met passie en plezier naar hun werk te gaan. Zodat ze de kinderen waarmee ze werken diezelfde energie mee kunnen geven. Daarnaast blijf ik ook graag op de hoogte van hun struggles die zij dagelijks ervaren, op school, in de klas én thuis. Om die reden selecteer ik elke maand drie vrouwen voor een gratis inspiratiegesprek van 40 minuten. En dat is dus ook voor jou!

Hoe werkt het

Tijdens deze gratis 1-op-1 sessie kijk en denk ik met je mee! Waar loop je tegenaan? Wat wil je anders? Wat heb jij nodig om beter voor jezelf te zorgen? Om je meer in balans te voelen?

Lijkt je dit wat? Vul dan de vragenlijst in waarin je aangeeft waar jij op dit moment mee struggeld. Dat kan bijvoorbeeld zijn: “Ik geniet niet meer zo van m’n werk en het kost me veel energie. Hoe kan dat anders?” Of: “Hoe krijg ik een betere balans tussen werk en privé?”. Maar ook: “Ik zit niet lekker in m’n vel en weet even niet zo goed hoe ik ermee verder moet.” We bespreken dit tijdens onze call en jij ontvangt gegarandeerd een twee concrete tips.

Elke maand heb ik maar voor ongeveer 3 van dit soort gesprekken ruimte. Ben jij geselecteerd, dan ontvang je van mij bericht met o.a. de link om zelf het gesprek in te plannen. Heel handig. Het kan dus vanaf een plek die jij fijn vindt op een tijdstip dat jij fijn vindt.

Tijdens deze Coronaperiode is alles anders dan anders en je zit hierdoor misschien wel minder lekker in je vel zit. Juist nu help ik jou graag om deze tijd zo goed mogelijk door te komen.

Dit zeiden anderen

  • Christel kan goed luisteren en fijne vragen stellen op het goede moment. ‘Fijn’ in de zin dat het je aanzet tot denken. Via Zoom (een soort Skype) kon ik haar zien en zij mij. Zo zag zij aan mijn lichaamshouding dat ik het soms lastig vond om antwoord te geven/vinden op een vraag. Met een andere vraag of opmerking kwam ik er dan toch. Voor nu houd ik me vast aan dat wat het me oplevert als ik NEE zeg (tijd voor mezelf en m’n gezin, rust in mijn hoofd). Bedankt!

    Marieke
    Juf in basisonderwijs / moeder van een zoon
  • Ik vond het afgelopen maandag een bijzonder mooi gesprek. Eindelijk een persoon gevonden die het gewoon snapt. Die blokkades die ik meesleepte zijn voor de helft weg. Ik heb je tips gelijk omarmd. Echt top!

    Yara Boers
    Werkt in de zorg / moeder van 2 kids (1,5 en 4 jaar)

Samen is echt makkelijker dan alleen!

Spreek ik jou binnenkort?

Meld je hieronder aan en je hoort snel van me.

Klik hier om het vragenformulier in te vullen.