Maak kans op een gratis OOG VOOR JEZELF-gesprek

Mijn ideale wereld is er één met vrouwen die volop genieten van hun leven, doordat ze durven doen wat zij echt willen en nodig hebben. Dit alles door een krachtige mindset!

En jij hoort ook bij die vrouwen!

Daarom selecteer ik elke maand twee vrouwen voor een gratis coachgesprek van max. 45 minuten. De selectie vindt plaats op elke eerste maandag van de maand.

Tijdens dit gratis OOG VOOR JEZELF-gesprek kijken we samen waar je tegenaan loopt, waar je op dit moment staat. Wat je anders wilt. En wat er voor nodig is om daar te komen.

Daarnaast geef ik je inspiratie waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je krijgt in dit gesprek écht oog voor jezelf, voor wat jij nodig hebt.

Ben je één van de geselecteerden? Dan neem ik persoonlijk contact met je op om een datum en tijdstip te plannen. Ook als je niet geselecteerd bent, ontvang je van mij bericht.


Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden en de bijbehorende vragenlijst in te vullen. Zo weet ik me alvast wat meer over je en kan ik tijdens het gesprek meteen persoonlijke tips meegeven om direct een verschil te maken. 

Smile…

Your eyes sparkle when you do

Dit OOG VOOR JEZELF-gesprek is wat voor jou als jij:

wilt ontdekken wat je nu echt wilt

je niet zo happy voelt en daar last van hebt

altijd klaar staat voor een ander en daarbij jezelf vaak wegcijfert

altijd maar doorgaat en slecht tijd voor jezelf kunt inbouwen

last hebt van hoe anderen over je denken

samen wilt ontdekken wat jij op dit moment nodig hebt

er aan toe bent om voor jezelf te kiezen

meer wilt genieten van je leven