Gratis webinar

'Boost je ZELFvertrouwen!'

Ben jij de juf of docent die maar aan het doorrennen is, altijd voor iedereen klaar staat ten koste van haarzelf? Last heeft van piekergedachten en vaak twijfelt of ze het wel goed genoeg doet? ‘s Avonds uitgeput en energieloos is?

Dan is dit GRATIS webinar ‘Boost je ZELF vertrouwen’ wat voor jou!

Tijdens dit webinar leer je wat er voor nodig is om voor jezelf te kiezen precies op zo’n manier die goed voelt voor jou. Ook leer je hoe jij weer rust in je hoofd terugkrijgt en energie in je lijf. En deel ik n.a.v. mijn eigen verhaal waarom zelfvertrouwen en rust, energie & balans zo met elkaar samenhangen. 

Wat je leert tijdens dit GRATIS webinar:

_

   Wat de nummer één reden is dat jij altijd maar voor anderen klaarstaat en moeilijk nee kunt zeggen

   Wat er voor nodig is om piekergedachten de baas te zijn 

   Welke mindshift jij nodig hebt om controle en perfectionisme los te laten

   Hoe je kunt afrekenen met die kritische stemmetjes in je hoofd die zich druk maken over van alles en nog wat 

   Hoe jij kunt voorkomen om in oude patronen en gewoontes te vervallen 

   Hoe het kan dat jij goed en met passie voor jouw leerlingen kunt zorgen en dat eigenlijk voor jezelf niet lukt

   Wat er voor nodig is om meer (of weer) te vertrouwen in jezelf zodat jij jezelf goed genoeg vindt

   Mijn methode waarmee jij met genoeg vertrouwen goede en krachtige keuzes voor jezelf kunt maken

IMG_0458 2 (2)

Hoe werkt dit webinar?

Je meldt je aan via de groene knop hieronder. Kies de datum van jouw keuze. Na aanmelding ontvang je een mail met alle gegevens. Niets gekregen? Check even je spambox. 

Je ontvangt vooraf nog een reminder voor het webinar, inclusief alle persoonlijke inloggegevens.

Tijdens het webinar hoor en zie jij mij. Ik hoor en zie jou niet. Je kunt bij wijze van spreke in je ouwe kloffie op je bed meekijken. 😉

Wil je reageren tijdens het webinar dan kan dat. Ook is er mogelijkheid om al je vragen te stellen. Ik ga proberen zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. 

Ik lees jouw vragen en reacties wel, andere deelnemers niet.

Hi, ik ben Christel en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om zélf de regie te nemen over je leven en actief aan de slag te gaan om meer zelfvertrouwen te voelen. Inmiddels weet ik dat het mij helpt om te kijken ‘wat werkt wel’ voor mij in plaats van de dingen te doen ‘hoe het hoort’. En lukt het mij ook om dit te voelen en te doen en niet alleen te denken. 😉

Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs maakt dat ik als geen ander begrijp hoe jij maar door blijft gaan, geen nee zegt en het lastig vindt om voor jezelf te kiezen. Ik ken de werkdruk en weet dat jij op je tenen loopt. In coaching heb ik de ervaring hoe het belangrijk is om de kern, jouw eigenwaarde, hierin aan te pakken zodat jouw zelfvertrouwen weer kan groeien. Zodat jij jouw grenzen op een respectvolle manier aan kunt geven en gaat leven vanuit je hart i.p.v. je hoofd.

Wat gun ik het jou dat jij jezelf tot prioriteit maakt en leert om vol zelfvertrouwen de regie over je leven te nemen! Ik ben er namelijk van overtuigd dat het leven dan nog leuker wordt! En stel je eens voor wat er dan weer voor je mogelijk wordt…

Leuk je bij het webinar te 'zien'!