Instagram 10-daagse: HAPPY MOM LIFE

Wil jij er ook achter komen wat jij nodig hebt om er beter te zijn voor je gezin, beter voor jezelf te zorgen en daardoor meer te genieten van je leven? Én er dan natuurlijk ook daadwerkelijk mee te starten? Want het kan veel beter dan hoe het nu is!

Hoe doen die moeders dat toch? Denk jij er wel eens over… over hoe andere moeders dat allemaal doen?
Al die ballen in de lucht houden, terwijl jij merkt dat jij af een toe een bal laat vallen? Niet meer weet hoe je alles eigenlijk voor elkaar krijgt, in die 24 uur die in een dag zitten? En daarbij al helemaal niet meer al jezelf toekomt? Dat een goede balans ver te vinden is?

Dan is deze 10-daagse Instagram cursus wat voor jou! Na deze 10 dagen heb je een basis gecreëerd voor:

» rust – overzicht – balans
» nee durven zeggen
» voor jezelf kunnen en willen kiezen
» en er daardoor beter zijn voor jezelf én je omgeving


Misschien herken je dit wel:

– Je wilt het zó graag goed doen! Toch voel je je vaak onzeker in je rol als moeder, In de beslissingen die je maakt. Wat is wel en wat is niet goed.

– Je denkt stiekem wel eens aan wat je zelf nodig hebt. Tegelijkertijd schuif je die gedachte gelijk weg, want je voelt je schuldig als je niet in eerste instantie voor je kinderen er bent. Denk bijvoorbeeld aan een avondje weg gaan, terwijl je thuis een kind huilend achter laat bij de oppas.

– Je bent aan het worstelen met een goede balans tussen thuis en werk. Hoe kun je er voor zorgen dat je niet overal te kort schiet.

– Eigenlijk zou je je niets aan willen trekken van wat anderen van je denken. Maar dat is zó moeilijk. Iedereen vindt er wat van dat jij werk en moederschap combineert of probeert te combineren. Al die meningen en oordelen. Gek word je er van.

– Wat zou je graag 100% willen genieten van je kinderen als je thuis bent. Maar op dagen dat je thuis bent, ben je nog met je werk bezig. Op dagen dat je op je werk bent, ben je met thuis bezig. En als je thuis bent, heb je ook nog het huishouden wat je tussendoor doet. Het lukt niet om goede focus te hebben en echt te genieten

Het kan echt anders! En dat leer je tijdens de 10-daagse!


Het is zo moeder-eigen:


klaar staan voor de ander. Jezelf wegcijferen ten koste van de ander, je kinderen, je gezin. Eigenlijk niet genoeg stil staan hoe dit allemaal voor jou is. Wat het je kost en wat het je oplevert. Jezelf 100% geven en er tegelijkertijd op leeglopen.

Als je heel eerlijk bent, lukt dat dan ook echt? Lukt het jou om je 100% of meer te geven voor je gezin, familie, vrienden én tegelijkertijd ook voor jezelf?

Hoe doe je dat nou precies… er op zo’n manier zijn voor de ander zodat het ook nog goed is voor jou?


Hoe zou het voor je zijn als je:


• weer tijd hebt voor jezelf zonder je daar schuldig over te voelen

• nee durft te zeggen in situaties waar je nu (misschien wel met tegenzin) ja zegt

• voor jezelf kiest en zorgt én dat het ook goed is voor anderen in je omgeving

• weer bewust kunt genieten van tijd met je kinderen

• je energiek voelt en de dag vol enthousiasme aangaat

• weet hoe je lief kan zijn voor jezelf (en daardoor ook voor de anderen om je heen)

Klinkt goed hè! Het kan echt! En ik help je er graag bij tijdens de HAPPY MOM LIFE
Instagram 10-daagse.

Nu eenmalig voor maar €37,- (incl btw)
Straks €67,-

“There’s no way to be a perfect mother, and a million ways to be a good one”


Jill Churchill

Hoe werkt het?

↬ Je hebt alleen een Instagramaccount nodig! Na bestelling en betaling van jouw ticket krijg je een mailtje van mij. Hierin krijg je een link naar het geheime account waar de cursus plaatsvindt en kun jij je aanmelden op het account. Dit doe je door een volgverzoek in te dienen. Ik check jouw betaling en je krijgt op de dag van de start van de cursus toegang!

↬ Elke dag plaats ik op dit account video’s en berichten. Deze worden ook in het account opgeslagen, zodat jij op je eigen tempo alles kunt bekijken!

↬ Je krijgt verdeeld over 10 dagen 5 verschillende modules (elke 2 dagen een nieuwe module) aangeboden via video’s in stories en berichten en daarbij ontvang je ook nog werkbladen én/of oefeningen via de mail.

↬ Wil je een video nog eens bekijken? Geen probleem. Je behoudt nog de hele maand toegang. Je zult zien, na deze 10 dagen heb je nieuwe inzichten gekregen. Ik weet zeker dat jij daardoor dingen anders gaat doen en dat wil implementeren in je leven.

↬ Deze cursus heeft een kick-start met een live sessie op de eerste dag. Ook op de laatste dag ga ik live voor een live coaching. Misschien wil jij wel gecoacht worden? Tijdens die live sessie natuurlijk ook een laatste Q&A om al jullie laatste vragen live te beantwoorden.

↬ Zijn er tussendoor vragen, dan beantwoord ik die vanzelfsprekend. Tijdens deze 10-daagse ben ik er helemaal voor jou, via de mail of een dm op Instagram.

Dit is HAPPY MOM LIFE in ‘t kort:

10-daagse Insta-cursus

HAPPY MOM LIFE duurt 10 dagen en omvat 5 modules. Elke 2 dagen start een nieuwe module. Iedere module heeft een eigen onderwerp en is een vervolg op de vorige.
Over elk onderwerp zijn één of meerdere nieuwe video’s, oefeningen en via de mail werkblad(en).

Ook starten we op de eerste dag met een live sessie én eindigen we met een live Q&A / coaching. Kun je daar niet live bij zijn? Wel jammer, maar geen probleem. Ook deze kun je terug kijken.

Hoe werkt het?

Je hebt alleen een Instagramaccount nodig! Je krijgt na het bestellen van jouw ticket een mailtje van mij. Hierin krijg je het geheime account en kun jij je aanmelden op het account. Dit doe je door een volgverzoek in te dienen. Ik check jouw betaling en je krijgt op de dag van de start van de cursus toegang!

Het enige dat jij tijdens de cursus nodig hebt is een internetverbinding en pen en papier.

Alles online!

Deze cursus is te volgen waar je maar wilt, op tijdstippen die jou goed uit komen. Handig! Onderweg, thuis, ’s ochtends, ’s avonds? Zelfs vanaf je vakantieadres zou je er naar kunnen kijken. 😉

Wil je er langer over doen, omdat je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dan kan dat.

Gaat het te snel voor je? Geen probleem. Je houdt de hele maand toegang tot het Instagram account.

Start met deze online cursus en ontdek in 10 dagen hoe jouw mom life anders kan worden en jij meer kunt genieten!

Tijdens de online cursus HAPPY MOM LIFE kom je er achter wat goed is voor jou én daardoor voor jouw omgeving. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen. Ik weet inmiddels ook als geen ander dat dat heus niet betekent dat je daarvoor moet veranderen in een egoïstisch persoon. Nee, juist niet. Leren kiezen voor jezelf op zo’n manier dat het voor jou oké is en dat jij ook nog steeds je leuke zelf kan zijn met en voor anderen. Dat kan! En weet je, je helpt anderen er juist mee. Want hoe gelukkiger jij bent, hoe beter jij er kunt zijn voor je partner, kinderen, familie, vrienden….

Koop hier je ticket en zorg dat je er bij bent op 2 september!

Hi,

Ik ben Christel, working mom!

Mijn ideale wereld is er één met moeders die een goede balans hebben tussen gezin en werk en die volop genieten van hun leven doordat zij durven doen wat ze écht willen en de baas zijn over hun mindset.

‘Change your thoughts and you change your world’