podcast tijd : oog-voor-jezelf tijd!

In deze podcast deel ik struggles, het vallen en opstaan, struikelen en weer opnieuw opstaan, overwinningen en inzichten. Van mezelf én van vrouwen waar ik in dagelijks mee in gesprek ben. Vrouwen zoals jij en ik, werkend in het onderwijs én daarbuiten. Vrouwen die druk bezig zijn met alle ballen hoog houden en zichzelf daarbij met regelmaat vergeten.

Als het goed is, doe je tijdens het luisteren van mijn podcast inspiratie op, zet het je aan het denken en krijg je zodoende meer inzicht in jouw eigen denken, voelen en doen. Ook krijg je met regelmaat tips zodat jij nóg meer oog gaat krijgen voor jezelf.

Ik neem je dus mee naar een momentje voor jezelf met daardoor meer oog voor jezelf. Want daar kunnen we allemaal wel wat meer van gebruiken toch?

1

"Dreams like podcast. Downloading truth in my ears. They tell me cool stuff"