vip focus | individueel coachtraject

Ben jij er klaar mee? Moe, uit balans, amper energie over, altijd te weinig tijd voor dat wat je wilt.

Ben je klaar met het slecht keuzes kunnen maken (zeker voor jezelf) en het altijd maar door en door gaan. Klaar met dat volle hoofd met al die gedachten die altijd maar ergens wat van vinden (vooral van jezelf). Misschien zit je zelfs wel tegen een burn-out aan of heb je lichamelijke klachten die aangeven dat er écht wat moet veranderen.

Laat me raden… ik denk dat jij een zorgzaam persoon bent, vaak en graag voor anderen klaarstaat en daarbij jezelf nogal vergeet. Daarbij aan jezelf voorbij gaat. Voorbij gaat aan wat jij nu eigenlijk voelt en nodig hebt.

Ik begrijp heel goed hoe lastig het voor je is. Ik was namelijk ook ooit zo’n vrouw. Ik weet dat jij verlangt naar rust, in je hoofd en in je lijf, zodat jij weer met goede energie je werk kunt doen en op vrije dagen ook echt vrij kan zijn en kan genieten. Ik snap ook dat je even niet weet hoe dan?

Als jij écht klaar bent voor verandering én weet dat jij nu zelf aan zet bent, zou dit ‘VIP focus’ traject zomaar iets voor jou kunnen zijn.

Dit 1-op-1 traject is het meest waardevolle, exclusieve en persoonlijke traject dat ik doe. Het is ook de enige mogelijkheid om diepgaand 1-op-1 met mij te werken. Dit bijzondere traject is heel geschikt als jij coaching op maat wilt. Weet wel… ik ben niet zo van het alleen kletsen. Ik geloof vooral in de kracht van voelen en doen.

Daarnaast is dit traject zeker niet voor iedereen! Dit traject is echt alleen voor vrouwen klaar zijn voor een transformatie. Voor vrouwen die echt met zichzelf aan de slag willen, serieuze stappen ondernemen en bereidt zijn om te investeren, niet alleen in geld, ook in tijd en aandacht. Dit traject is voor vrouwen die ondanks de spanning die het idee van dit coachtraject met zich meebrengt weten dat er wat MOET veranderen in hun leven en weten dat ZIJ daarvoor aan zet zijn.

Klinkt dit als iets voor jou? Vraag dan hieronder vrijblijvend een gratis matchcall aan. Ik vind het namelijk super belangrijk dat we elkaar zien zitten in dit proces. Deze wederzijdse klik is de basis van het succes van de coaching. Ook hoor ik tijdens dit gesprek graag alvast wat van jouw verhaal en jouw reden tot coaching, zodat ik aan kan geven of ik de juiste persoon voor jou ben.

_

Hoe gaat een 'VIP focus-traject' in z'n werk

  Vraag een gratis matchcall aan
Tijdens dit gesprek maken we kennis en kijken we naar jouw situatie en wat ik voor jou zou kunnen betekenen. Ik vind het heel belangrijk dat er een wederzijdse klik is en jij vertrouwen voelt bij mij én ik bij jou. Eigenlijk dé voorwaarde om samen aan de slag te gaan.

✓  Aan de slag
Zie jij het zitten dan starten we met het traject. We beginnen met jouw wensen en verlangens. Waar wil jij naar toe groeien? Wanneer is dit traject voor jou geslaagd? Samen kijken we welke richting jij op wilt en wat jij op dit moment nodig hebt om te komen waar jij wilt. Ik werk oplossingsgericht én ga met jou samen onderzoeken wat er ten grondslag ligt aan jouw denken en handelen. Dit is belangrijk om fundamenteel iets te veranderen! Ik inspireer, activeer en begeleid je tijdens het hele proces. 

  Coaching
Een coachtraject duurt gemiddeld tussen de 3 en 6 maanden. We starten met een uitgebreid intakegesprek. Vervolgens heb je gedurende die maanden 6 coachcalls van 1 à 1,5 uur. Je kunt ervoor kiezen om online af te spreken of bij mij langs te komen op mijn knusse coachplek. Kies wat voor jou handig en fijn is. Natuurlijk kun je tussendoor al je vragen bij me kwijt via mail of app. Naast de coachcalls hebben we wekelijks contact over je voortgang en groei en geef ik feedback en tips. 

✓  Tip
Heel veel schoolbesturen zijn bereid om te investeren in het welbevinden van hun personeel. Het is de moeite waard om met je directeur te bespreken wat de mogelijkheden op jouw school zijn.

IMG_2591 1

Gratis matchgesprek aanvragen

Nadat je aanvraag bij mij binnen is, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

Dit zeggen andere vrouwen over de coaching:

Hi, ik ben Christel en ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om zélf de regie te nemen over je leven en actief aan de slag te gaan met jezelf zodat je meer zelfvertrouwen en zelfliefde leert voelen. Inmiddels weet ik dat het mij helpt om te kijken ‘wat werkt wel’ voor mij in plaats van de dingen te doen ‘hoe het hoort’. En lukt het mij ook om dit te voelen en te doen en niet alleen te denken. 😉

Mijn jarenlange ervaring in het onderwijs maakt dat ik als geen ander begrijp hoe jij maar door blijft gaan, geen nee zegt en het lastig vindt om voor jezelf te kiezen. En je daardoor uit balans voelt en weinig energie hebt.

Ik ken de werkdruk en weet dat jij op je tenen loopt. In coaching heb ik de ervaring hoe het belangrijk is om de kern, jouw eigenwaarde, hierin aan te pakken zodat jouw zelfvertrouwen weer kan groeien. Waardoor jij leert om  jouw grenzen op een respectvolle manier aan te geven en leert leven vanuit je hart/intuïtie i.p.v. je hoofd.  

Wat gun ik het jou dat jij jezelf tot prioriteit maakt en leert om vol zelfvertrouwen de regie over je leven te nemen! Ik ben er namelijk van overtuigd dat het leven dan nog leuker wordt! En stel je eens voor wat er dan weer voor je mogelijk wordt…

Spreek ik je binnenkort?
Dat zou leuk zijn!

Liefs Christel